Anina kuhinja

Poletna jetrca v omaki s papriko

Poletna jetrca v omaki z rdečo papriko sem pripravljala z Aromatrip eteričnim oljem lovorjevega lista, ki je esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olje je tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aromo v kozmetiki in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v…

Preberi več

Nachosi z mletim mesom, paradižnikom in avokadom

Nachose z mletim mesom, paradižnikom in avokadom sem pripravljala v dveh vrhunskih Tefalovih ponvah iz linije Unlimited Ingenio. Vse njihove ponve imajo seveda dobro poznan priročen indikator temperature, ki se obarva rdeče, ko je posoda dovolj segreta, da lahko začnete s pripravo. Ponve so prav tako iz okolju in zdravju prijaznih materialov in z neprimerljivo…

Preberi več

Sticky fingersi

Sticky fingerse sem pripravljala s pomočjo Boscheve kombinirane parne pečice , ki je naravnost vrhunska, saj mi omogoča da klasični peki delno dodam paro in je jed bolj sočna, ali pa jed popolnoma skuham v sopari. Več o Boschevi kombinirani parni pečici najdete tukaj….

Preberi več