Anina kuhinja

Pašta fižol s tortelini

Pašta fižol s tortelini je odlična zimska jed, ki vas bo pogrela in dobro nasitila. Namesto navadnih testenin sem uporabila vrhunske torteline s pršutom, ki celotno jed spremenijo v nekaj posebnega. Sploh pa jo približajo tudi mlajšim, ki v večini obožujejo torteline ali “cmočke” kot jim rečeta našedva. 😉 Vsi uporabljeni izdelki iz Eurospina so…

Preberi več

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji so bili narejeni v le 5 minutah, če odštejem da so se potem kuhali sami. 😉 Z dodatkom polnozrnatih špinačnih štrukljev, ki sem jih na poti pobrala v centru Ljubljane in postregla zraven, so sestavljali pravi bogat in omamno dober krožnik. Mimogrede, njihove štruklje lahko kupiš…

Preberi več

Babičina dobrota po receptu moje mami

Babičina dobrota po receptu moje mami je en mojih najljubših receptov iz otroštva. Namazana z domačo slivovo marmelado je naravnost božanska. Pri pripravi mi je pomagal moj najboljši kuhinjski prijatelj – Boschev Optimum in Boscheva pečica. 🙂…

Preberi več

[sg_popup id=1]