Anina kuhinja

Jajčni topli sendvič s šunko in sirom

Jajčni topli sendvič s šunko in sirom sem pripravljala v vrhunski Tefalovi ponvi iz linije Ingenio, ki ima priročen snemljiv ročaj in omogoča kuhanje na štedilniku in nadaljevanje v pečici. Prav tako pa je opcija snemljivega ročaja izjemno priročna saj ročaji ne ovirajo med samim kuhanjem in je sploh priročno ker se posode v omari…

Preberi več

Poletna jetrca v omaki s papriko

Poletna jetrca v omaki z rdečo papriko sem pripravljala z Aromatrip eteričnim oljem lovorjevega lista, ki je esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olje je tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aromo v kozmetiki in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v…

Preberi več

[sg_popup id=1]