Praznično pečena telečja krača z vinom in čebulo

Praznično pečena telečja krača z vinom in rdečo čebulo je super ideja za praznično večerjo ali kosilo. Še posebej je primerna tudi za Božično večerjo. Sama sem jo pekla v moji kombinirani parni Boschevi pečici, ki je poskrbela, da je bila krača noro sočna in okusna. Več o Boschevih pečicah si lahko prebereš tukaj….

Preberi več

Preprosta piščančja lepljiva/pocasta rižota z grahom in korenjem

Preprosta piščančja lepljiva/pocasta rižota z grahom in korenjem je odlična ideja za kosilo. zaradi preprostih okusov jo imajo radi tudi najmlajši člani. Če želite suho rižoto preprosto srednjezrnat riž zamenjate za dolgozrnati riž (recimo basmati). Če ste ljubitelji zelenjave lahko skupaj z grahom dodate še na drobno narezano cukini bučko. 😉…

Preberi več

[sg_popup id=1]