Anina kuhinja

Tatarski biftek

Domači tatarski biftek s hrustljavimi kruhki 🔥 Na videu je grobo zmlet. In glede teksture se odločite sami do katere točke ga želite. Pri nas imamo najraje finega, tako da sem ga na koncu zmlela v nulo. 🙈 Fin biftek me namreč popelje v otroštvo, kjer brez biftka v takih mesecih ni šlo. Recept je…

Preberi več

Carbonara lazanja

Carbonara lazanja je popolna za praznične obroke. Tokrat je bila pripravljena z namenom ideje za praznično kosilo/večerjo. Vsi okraski in pripomočki iz priprave in slik so iz Merkurja in pašejo v njihovo praznično obarvano tematiko Očarljiva eleganca. Celotni sortiman krasnih prazničnih okraskov, ki paše v odtenke bele in zlate barve, prepredene z rjavimi odtenki narave…

Preberi več

Račka z mlinci in rdečim zeljem – martinova pojedina

Račko z mlinci in rdečim zeljem sem pripravljala v Ingenio Tefal ponvah, ki imajo izjemno priročen snemljiv ročaj. Tako prihranimo na prostoru ko se zlagajo v omaro, lažje uporabljamo več posod na štedilniku, saj se ni treba ogibati ročajem in posode so za piko na i še lepo prenosljive iz štedilnika v pečico, saj se…

Preberi več

Segedin s piščančjimi bedri

Segedin s piščančjimi bedri sem pripravljala z Aromatrip eteričnim oljem lovorjevega lista, ki je esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olje je tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aromo v kozmetiki in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v Aromatrip spletni trgovini….

Preberi več