Njoke v omaki iz pečene buče in mocarele sem pripravljala v posodah/pekaču iz Merkurja. Tudi končni servirni krožnik je iz tam. Za pripravo scene za fotografijo pa sem izrezala bučo s pomočjo seta za izrezovanje buč, ki je vrhunski in sem ga prav tako našla v Merkurju. Namesto svečke sem v bučo dodala lučke….
Makaronflajš ali makaronovo meso
Makaronflajš ali makaronovo meso sem pripravljala v novi Tefalovi keramični posodi Renew+ ki ima odporno keramično oblogo….
Ekspresni tortelini s pečeno feto in paradižnikom
Ekspresne torteline s pečeno feto in paradižnikom sem pripravljala s pomočjo Boscheve kombinirane parne pečice in njihovega indukcijskega štedilnika z vgrajeno napo. …
Pasta al forno siciliana
Pasta al forno siciliana sem pripravljala s pomočjo Boscheve kombinirane parne pečice in njihovega indukcijskega štedilnika z vgrajeno napo. …
Špinačni tortelini
Zadnja dva meseca pridno testiram Tefalov nov Cook4me+ večnamenski kuhalnik in nad njim sem navdušena. Omogoča kuhanje kot v ekonom loncu, kuhanje na pari, klasično kuhanje in je primeren tudi za tiste, ki niste tako vešči v kuhanju saj ima kuhalnik v sistemu res veliko receptov v slovenščini, od predjedi do sladic, skozi katere te…