Anina kuhinja

Ajdovi žganci z ocvirki in mlekom

Žgance sem pripravljala v  Alpeks emajliranih posodah “ ZA LEPŠI DAN” ki so primerna za vse kuhalne plošče. Prav tako je emajl eden izmed bolj zdravih materialov za kuho in jaz sem v pripravi z njimi naravnost uživala. ☺️ Celotno linijo posod najdete tukaj 😉👉 https://tinyurl.com/mwmavym3…

Preberi več

Obara ali ajmoht z žličniki in ajdovimi žganci

Obaro ali ajmoht z ajdovi žganci sem pripravljala z Aromatrip eteričnim olji lovorjevega lista in timijana, ki so esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olji sta tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v…

Preberi več