Obaro ali ajmoht z ajdovi žganci sem pripravljala z Aromatrip eteričnim olji lovorjevega lista in timijana, ki so esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olji sta tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v…
Juha z lečo – primerna za vegane
Zadnja dva meseca pridno testiram Tefalov nov Cook4me+ večnamenski kuhalnik in nad njim sem navdušena. Omogoča kuhanje kot v ekonom loncu, kuhanje na pari, klasično kuhanje in je primeren tudi za tiste, ki niste tako vešči v kuhanju saj ima kuhalnik v sistemu res veliko receptov v slovenščini, od predjedi do sladic, skozi katere te…
Detox zeljna zelenjavna jota
Detox zeljno zelenjavno joto sem pripravljala s pripomočki in priborom, skledicami iz Merkurja. Njihovo spletno trgovino najdete tukaj….
Preprosta juha primerna za občutljiv želodec – po bruhanju
Preprosta juha primerna za občutljiv želodec je naša go-to juha kadar kdo v družini bruha. Nimamo radi prežganke, zato se vedno odločimo za to verzijo. Skuham jo za celotno družino, tako jo takrat jemo vsi….