Žgance sem pripravljala v Alpeks emajliranih posodah “ ZA LEPŠI DAN” ki so primerna za vse kuhalne plošče. Prav tako je emajl eden izmed bolj zdravih materialov za kuho in jaz sem v pripravi z njimi naravnost uživala. ☺️ Celotno linijo posod najdete tukaj 😉👉 https://tinyurl.com/mwmavym3…
5 minutna čemaževa juha s smetano
5 minutno čemaževo juho s smetano sem pripravljala z novim vrhunskim Boschevim kuhinjskim robotom Serie 6….
Pečena korenčkova juha s toplim sendvičem
Pečeno korenčkovo juho s toplim sendvičem sem pripravljala s pomočjo Boschevega mešalnika Vita Power in Boscheve kombinirane parne pečice….
Obara ali ajmoht z žličniki in ajdovimi žganci
Obaro ali ajmoht z ajdovi žganci sem pripravljala z Aromatrip eteričnim olji lovorjevega lista in timijana, ki so esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olji sta tako primerni za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg omenjenih eteričnih olj najdete tudi kar nekaj drugih v…