Anina kuhinja

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji so bili narejeni v le 5 minutah, če odštejem da so se potem kuhali sami. 😉 Z dodatkom polnozrnatih špinačnih štrukljev, ki sem jih na poti pobrala v centru Ljubljane in postregla zraven, so sestavljali pravi bogat in omamno dober krožnik. Mimogrede, njihove štruklje lahko kupiš…

Preberi več

Mesna musaka z jajčevci

Mesna musaka z jajčevci je nastala iz mojih vrtnih jajčevcev, ki jih je bilo letos na pretek. Na ta način sem jih skrila v jed in sta jih z veseljem pojedla tudi moja malčka. Recept sem pripravljala s pripomočki Fackelmann. Z njihovo mini mandolino, ki jo z lahkoto postavite v posodo ali skledo in režete…

Preberi več

Kremna rižota s panceto in grahom

Kremna rižota s panceto in grahom me odnese 7 let nazaj, ko sem se učila priprave prave rižote na kuhaskem tečaju v Toskani. Delali smo točno tako in zadnjič sem se spomnila nanjo, ko sem v trgovini zagledala sladko panceto. Odločila sem se da jo pripravim in bila je božanska. Recept vam podarja Eurospin. Sladka…

Preberi več