Anina kuhinja

Tortelini v kremni mascarpone lososovi omaki

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: 10 minut

Količina: 4 osebe

Sestavine:

Sestavine:
500 gramov tortelinov (sama sem uporabila paradižnikovo mocareline)
350-400 gramov lososa
200 ml smetane za kuhanje
2 žlici mascarpone sira
2 žlici Ponti omake Pesto rosso
1 pest parmezana
nekaj listkov bazilike
sol in poper – po okusu

Postopek:

Natisni

Lososu odstranimo kožo in ga narežemo na koščke. V ponvi ga brez dodatnih maščob popečemo, da se ponekod rjavkasto zapeče. Takrat dodamo pesto in tudi tega malce popražimo.

Prilijemo smetano, dodamo mascarpone sir, parmezan in baziliko in na hitro pokuhamo. Po okusu dosolimo in popramo.

V soljenem kropu skuhamo torteline. Dodamo jih k omaki in prilijemo še malo tekočine od vode v kateri smo jih kuhali.

Takoj postrežemo.

Več receptov odkrijte na www.ponti.si

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[sg_popup id=1]