Anina kuhinja

Zapečeni njoki v paradižnikovi omaki z rikotinimi blazinicami in panceto

Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je do 26.8.2020 v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti. INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube…

Preberi več

Losos v limonino česnovi smetanovi omaki z rižem

Losos v limonino česnovi smetanovi omaki z rižem sem pripravljala v dveh Tefalovih ponvah iz linije Talent Pro. Te imajo seveda priročen indikator temperature, ki se obarva rdeče, ko je posoda dovolj segreta, da lahko začnete s pripravo. Ponve so prav tako iz okolju in zdravju prijaznih materialov in z neprimerljivo neoprijemljivo odporno oblogo, ki…

Preberi več

Nadevane bučke z mleto govedino in rikoto

Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je do  v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti. INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube…

Preberi več

Pečen piščančji paprikaš z ribano kašo

Pečen piščančji paprikaš z ribano kašo sem pripravljala v Tefalovih ponvah Ingenio Resource, ki imajo snemljiv ročaj in so čudovite, saj ročaj le odstranite in lahko ponev prestavite v pečico. Tako imate možnost da del jedi pripravite na štedilniku in nadaljujete v pečici. Sama se večkrat poslužim tega načina kadar moram med samo kuho za…

Preberi več