Mesno štruco s paradižnikovo glazuro sem pripravljala v Alufix vrečkah za peko, ki poskrbijo da vsebina ostane zares sočna. Najdete jih tukaj….
Ocvrti kaneloni s šunko in mocarelo
Ocvrte kanelone s šunko in mocarelo sem pripravljala v dveh vrhunskih Tefalovih ponvah iz linije Talent Pro. Vse njihove ponve imajo seveda dobro poznan priročen indikator temperature, ki se obarva rdeče, ko je posoda dovolj segreta, da lahko začnete s pripravo. Ponve so prav tako iz okolju in zdravju prijaznih materialov in z neprimerljivo neoprijemljivo…
Tradicionalna kisla repa s svinjskimi rebri in ocvirki
Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je trenutno v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti. INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube…
Kremna rižota z jurčki in mascarpone sirom
Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je trenutno v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti. INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube…
Piščančji zrezki v naravni omaki ob zelenjavnih polnozrnatih štrukljih
Piščančje zrezke v naravni omaki sem pripravljala ob zelenjavnih polnozrnatih štrukljih, ki so vse do mene prispeli kar po pošti. Moji štruklji imajo namreč spletno trgovino in priznam da sem naravnost navdušena, saj njihove štruklje obožujem. Njihovo celotno izbiro si lahko ogledaš tukaj. 😉…
Sladko kisla balzamična bedrca na cvetačnem pireju
Sladko kisla balzamična bedrca na cvetačnem pireju so odlična ideja za kosilo, saj so popolnoma preprosta in izjemno okusna. Okus ni premočen in jih z veseljem jedo tudi malčki. Vsaj moja fanta jih obožujeta. Več receptov odkrijte na www.ponti.si…