Kozice v parmezanovi smetanovi omaki sem pripravljala v vrhunski Tefalovi posodi iz linije Unlimited, ki pa je trenutno v akciji v Merkurju. Če komu pride prav, akcijo najdete tukaj. 😉…
Piknik kruh
Piknik kruh sem pripravljala s pomočjo Boschevega kuhinjskega robota MUM5 s tehtnico in Boscheve kombinirane parne pečice….
Jagodna kremna rolada
Jagodna kremna rolada je odlična pomladno poletna sladica, ki je tudi preprosta za pripravo. Ker pa vsebuje mlečne izdelke ki lahko nagajajo ljudem z laktozno intoleranco, bi želela poleg recepta deliti rešitev tudi za njih, ki jim omogoča da tudi oni lahko nrez slabe vesti posežejo po tej noro dobri roladi. LactaNON, ki je namenjen…
Piščanec v kremni rožmarinovi omaki s šparglji
Piščanca v kremni rožmarinovi omaki s šparglji sem pripravljala z Aromatrip rožmarinovim eteričnim oljem, ki je esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olje je tako primerno za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg rožmarinovega eteričnega olja najdete tudi kar nekaj drugih v Aromatrip spletni…