Zaradi izrednih razmer za nedoločen čas onemogočamo naročanje izdelkov z možnostjo plačila ob povzetju. Vse ostale oblike plačila so še vedno na voljo. S tem ukrepom želimo zmanjšati neposreden stik s kurirji in zmanjšati možnost prenosa koronavirusa. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Piškotna makova pita s čokoladnim ganachem

Piškotno makovo pito s čokoladnim ganachem sem pripravljala v prav posebnem Zenker pekaču, ki ponuja obliko, da pečeno pito ali kolač le preprosto nadevamo, ko je že pečena. Nadevamo lahko s svežim sadjem ali pa s takšnimi in drugačnimi nadevi, kot je recimo tokrat, ganache….

Preberi več

Babičina dobrota po receptu moje mami

Babičina dobrota po receptu moje mami je en mojih najljubših receptov iz otroštva. Namazana z domačo slivovo marmelado je naravnost božanska. Pri pripravi mi je pomagal moj najboljši kuhinjski prijatelj – Boschev Optimum in Boscheva pečica. 🙂…

Preberi več

Lahek skutni jabolčni kolač

Lahek skutni jabolčni kolač sem pripravljala v keramičnem pekaču znamke Emile Henry. Več o njej najdete tukaj. Pekač je vrhunski. Sama sem ga že vsaj 5x oprala v pomivalnem stroju in ostaja popolnoma nedotaknjeno enak kot ko sem ga prvič videla. Pri pripravi sem uporabljala moje nove japonske nože Global in Kasumi. Vrhunski so! Več…

Preberi več

Narobe obrnjen medeni kolač s pomarančami in cimetom

Narobe obrnjen medeni kolač s pomarančami in cimetom je slasten preprost kolač, ki sem ga pripravila na keramičnem pekaču za peko kolačev in pogač znamke Emile Henry. Več o njem najdete tukaj. Pekač je vrhunski in res ni težav da bi se kolač na samo keramiko prijel in bi bila odstranitev težavna. Kolač kar pade…

Preberi več

[sg_popup id=1]