Piščanca po vietnamsko z rižem in svežo kumaro sem pripravljala z Aromatrip eteričnim oljem limonske trave, ki je esenca/izvleček/koncentrat ekološko pridelane rastline. Olje je tako primerno za uporabo v aromaterapiji, za aroma kozmetiko in v kulinariki in je izdelano v Sloveniji iz najbolj kvalitetnih surovin. Poleg eteričnega olja limonske trave najdete tudi kar nekaj drugih…
Ocvrta burata na paradižnikovi omaki
Več receptov najdete tukaj….
Karpati torta
Karpati torto sem pripravljala s pomočjo Boschevega kuhinjskega robota MUM5 s tehtnico in Boscheve kombinirane parne pečice….
Aftereight čokoladice
Aftereight čokoladice sem pripravljala z Aromatri bio eteričnim oljem, primernim tudi za uporabo v kulinariki, ki je zares nepogrešljiv v tem receptu in ga naredi božanskega. Najdete ga tukaj. Ostala bio eterična olja, primerna tudi za kuhanje, pa najdete v spletni trgovini Aromatrip tukaj….
Hot dog štručke
Hot dog štručke sem pripravljala s pomočjo Boschevega kuhinjskega robota MUM5 s tehtnico in Boscheve kombinirane parne pečice….