Sestavine:
225 gramov instant MAMA vermicelli riževih rezancev
100 gramov masla
300 gramov pistacijinega namaza
250 gramov mlečne ali temne čokolade
1 žlica kokosovega olja
pistacije za okras
Postopek:
NatisniRezance dodamo v multipraktik in jih zmiksamo na drobne delčke.
Maslo stopimo in na srednji temperaturi pražimo rezance da postanejo zlato rjave barve. Takšne odstavimo. Ohladimo do toplega in vmešamo pistacijin namaz. Ohladimo v hladilniku do čvrstega.
Oblikujemo kroglice in jih položimo nazaj v hladilnik za čas topljenja čokolade.
Čokolado stopimo na pari skupaj s kokosovim oljem.
Hladne kroglice potopimo v čokolado, malo otresemo, nato pa odložimo na papir za peko ter jim na vrh dodamo pistacijo.
Počakamo da se čokolada strdi nato pa postrežemo. Hranimo jih na hladnem.