Anina kuhinja

Preprosti, slastni in hitri medenjaki s sladkornim prelivom

Obožujem medenjake. Spominjajo me na Miklavža in praznični december, zato sem svojo preprosto verzijo želela deliti tudi z vami. 🙂 Priprava je nesramno preprosta in končni rezultat je prava poslastica. Zelo priporočam! 😉 Zahvala za slasten kostanjev med gre čebelarstvu Šauperl. 🙂…

Preberi več

Pečena piščančja bedrca z akacijevim medom in gorčico

Na sejmu Narava-zdravje sem prejela v dar čudovit akacijev med iz čebelarstva Šauperl , in takoj sem se spomnila na peko mesa. Obožujem dodatek medu, kadar pečem meso, saj res doda neverjeten okus in lepo zapečenost. V kombinaciji z gorčico pa je preprosto “ubijalski”. Za te pečene bedrca, sva se z dragim skoraj stepla. 😉…

Preberi več

Hot dog z govejo hrenovko, rukolo in karamelizirano papriko

Malokrat se na najinem jedilniku znajde hrenovka. Vendar kljub temu, se z dragim nisva mogla upreti slastnim govejim hrenovkam, ki so jih ponujali na sejmu Narava-zdravje. Hrenovke so narejene popolnoma iz ekološko pridelanega mesa in so res zelo okusne. Več informacij o njih lahko preberete na strani proizvajalca, kjer jih lahko tudi kupite – http://ekodar.si/shop/?product=ekoloska-hrenovka….

Preberi več

Naši vanilijeva tortica

Tortica brez peke, in z dodatnim bonusom, saj lahko pri pripravi uporabite vse piškote, ki so vam ostali v shrambi in nič ne izgleda, da jih bo kdo pojedel. Sama sem uporabila mešanico brizganih piškotov in klasičnih maslenih piškotov, ki so že izgubili svojo hrustljavo veličino. 😉…

Preberi več