Anina kuhinja

Preprosti, slastni in hitri medenjaki s sladkornim prelivom

Obožujem medenjake. Spominjajo me na Miklavža in praznični december, zato sem svojo preprosto verzijo želela deliti tudi z vami. 🙂 Priprava je nesramno preprosta in končni rezultat je prava poslastica. Zelo priporočam! 😉 Zahvala za slasten kostanjev med gre čebelarstvu Šauperl. 🙂…

Preberi več

Pečena piščančja bedrca z akacijevim medom in gorčico

Na sejmu Narava-zdravje sem prejela v dar čudovit akacijev med iz čebelarstva Šauperl , in takoj sem se spomnila na peko mesa. Obožujem dodatek medu, kadar pečem meso, saj res doda neverjeten okus in lepo zapečenost. V kombinaciji z gorčico pa je preprosto “ubijalski”. Za te pečene bedrca, sva se z dragim skoraj stepla. 😉…

Preberi več

Enostavna malinova sladica s smetanovo kremo in krokantom

Vem da maline niso v sezoni. Meni so ostale od snemanja oddaje in ne morem si pomagati, da ne bi recepta delila z vami že zdaj. Vam bo pa prav prišel, ko bo vrt poln teh prelepih roznih lepotičk. 😉 Obožujem maline!!! 😉 Kaj pa vi najraje pripravite iz njih? Za 3 kozarce. Za 3…

Preberi več

Vatikanski kruh

No pa sem se končno spravila spisati recept. Takšen je zgledal moj vatikanski kruhek. Bil je naravnost odličen. Tudi če sami niste dobili podarjenega hlebčka, ga lahko spečete, le sestavine zmešate skupaj in to je to. 🙂 Vatikanski kruhek se na pravi način peče le enkrat v življenju, na hitri način brez podarjenega hlebčka, pa…

Preberi več

[sg_popup id=1]