Anina kuhinja

Preprosti hrustljavi marmeladni srčki

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: 15-20 minut

Količina: 9-10 srčkov

Sestavine:

1 zavitek zvaljanega listnatega testa
9-10 čajnih žličk Bonne Maman marmelade/džema po okusu (sama sem uporabila džem iz gozdnih sadežev)
poljubno mleko za premaz
sladkor v prahu za posip

Postopek:

Natisni

Iz listnatega testa izrežemo srčke. Polovico jih nadevamo z izbrano marmelado. Pokrijemo jih s praznim srčkom in pritrdimo z vilico.

Premažemo jih z mlekom in položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 15-20 minut da se zlato rjavo obarvajo.

Ohladimo, nato pa potresemo s sladkorjem v prahu in postrežemo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.