Sestavine:
Sestavine:
300 gramov dmBio ovsenih kosmičev
80 gramov dmBio ghee masla ali klasičnega masla ali kokosovega olja
80 gramov dmBio medu ali javorjevega sirupa, agavinega sirupa
1 žlica vanilijeve paste
4-5 kapljic limoninega olja
120 gramov dmBio lešnikov
25 gramov dmBio ilofiliziranih jagod
100 gramov dmBio temne čokolade
45 gramov dmBio ekspandirane pire z medom
Postopek:
NatisniMaslo in med stopimo v kozici. Prelijemo čez kosmiče. Dodamo vanilijevo pasto, limonino olje in premešamo. Pretresemo čez papir za peko in razporedimo.
Položimo v segreto pečico na 180 stopinj za 15-18 minut.
Istočasno na papir za peko dodamo lešnike in jih pečemo pod pekačem z granolo.
Pečeno granolo in lešnike ohladimo. Lešnike dodamo v krpo in z drgnjenjem odstranimo večino lupine.
Granolo in lešnike zmešamo z narezano čokolado, ekspandirano piro in jagodami.
Shranimo v kozarec.