Anina kuhinja

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji

Goveji zrezki v vinski omaki s špinačnimi polnozrnatimi štruklji so bili narejeni v le 5 minutah, če odštejem da so se potem kuhali sami. 😉 Z dodatkom polnozrnatih špinačnih štrukljev, ki sem jih na poti pobrala v centru Ljubljane in postregla zraven, so sestavljali pravi bogat in omamno dober krožnik. Mimogrede, njihove štruklje lahko kupiš…

Preberi več

Babičina dobrota po receptu moje mami

Babičina dobrota po receptu moje mami je en mojih najljubših receptov iz otroštva. Namazana z domačo slivovo marmelado je naravnost božanska. Pri pripravi mi je pomagal moj najboljši kuhinjski prijatelj – Boschev Optimum in Boscheva pečica. 🙂…

Preberi več

Cimetov šmorn ali carski praženec s karamelno skorjico in belo čokoladno preliv

Cimetov šmorn ali carski praženec s karamelno skorjico in belo čokoladno preliv je odlična jed za zajtrk, večerjo ali pa za sladico. Za bolj zdravo različico lahko zraven postrežete domači kompot ali domačo marmelado. Pri pripravi mi je pomagal Boschev vrhunski kuhinjski robot Optimum in njihov odličen štedilnik….

Preberi več

Gratinirani borovničevi štruklji

Kadar delam sama štruklje si zanje vzamem čas in zato se to ne zgodi velikokrat. Vseeno jih doma vsi štirje obožujemo in zato nimam slabe vesti, če jih vsake toliko časa kupim in iz njih naredim kosilo. In iskreno, nihče ne dela boljših štrukljev kot Moji štruklji. Imajo res ogromno različnih vrst in noro dobri…

Preberi več