Preprosta domača ribja pašteta je hitra možnost za pripravo in ne vsebuje glutena, jajc, mlečnih izdelkov ali oreščkov. Tako je zares primerna za vse. Nasvet: Uporabimo lahko sardine, postrvi, brancina, orado … Namesto paradižnika lahko uporabimo pečeno rdečo papriko. Svež peteršilj lahko nadomestimo z 1/3 čajne žličke suhega….
Zviti kremni tunini sendviči
Sendviči so del te zgodbe tukaj….
Brezglutenski tunini polpeti z drobnjakom in kislo smetano
Odlični kot priloga k krompirjevim, mesnim jedem ali raznim zelenjavnim omakam. Lahko pa jih preprosto dodate v štručko in si naredite burger. 😉 …
Takosi z lososom, gorčično polivko in špinačo
Takose smo pripravljali na mojem tečaju in ker so poželi najboljše odzive, sem se odločila da recept delim z vsemi vami. 🙂 …
Špageti v smetanovi tunini omaki s sirom
Najhitrejša omaka za testenine. Za takrat, ko vam primankuje časa. 🙂…
Lososovi burgerji z gorčico in rukolo
Nisem največja oboževalka rib, toda lososa preprosto obožujem. Z njim je tako preprosto kuhati in s svojo lepo barvo vedno polepša krožnik. Ker pa z dragim obožujeva burgerje, sem za naju pripravila prav posebne, lososove. Bili so odlični. 😉…
Solatni krožnik s tuno, mocarelo, paradižnikom in baziliko
ZAHTEVNOST: 1/5 ČAS PRIPRAVE: 10 minut Za 1 osebo. SESTAVINE: – 2 paradižnika – 1/2 male konzerve tune – 50 g mocarele – 1 pest bazilike – ščepec soli – 2 žlici kisa in olja OPIS PRIPRAVE: Paradižnike narežemo na tanjše koščke. Potresemo jih po krožniku. Čeznje potresemo odcejeno tuno in narezano mocarelo, ter…