Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Pečena hrustljava postrv

Soljena in popoprana fileja.   Peka filejev.     Pečena hrustljava postrv s tržaško omako. ZAHTEVNOST: 1/5 ČAS PRIPRAVE: 15 minut Za 3 osebe. SESTAVINE: – 2 večja postrvina fileja – 3-4 žlice moke – dober ščep soli in popra – 1-2 dcl olja OPIS PRIPRAVE: Postrv posolimo in popopramo. Povaljamo jo po moki, ali…

Preberi več

Testenine v paradižnikovi omaki z lososom in porom

Por in čebula med praženjem.   Dodan losos.   Končana omaka.   ZAHTEVNOST: 2/5 ČAS PRIPRAVE: 25 minut Za 1-2 osebi. SESTAVINE: –  polovica manjšega lososovega fileja – 150 ml pelatov – polovica čebule – polovica manjšega pora – ščepec soli in popra, peteršilja – 2 stroka česna – 1 čajna žlička paradižnikove mezge –…

Preberi več

Sendvič s tuno, majonezo in zelenjavo

Premazani polovički štručke z majonezo.   Obložen spodnji del štručke s solato in tuno. ZAHTEVNOST: 1/5 ČAS PRIPRAVE: 10-15 minut Za 1 sendvič. SESTAVINE: – 1 makova štručka (na sliki domača makova štručka, za katero recept najdete tukaj) – 1 manjša konzerva tune v olivnem olju – 1 list zelene solate –  polovica srednje velikega…

Preberi več

Solata iz hobotnice s krompirjem, česnom in čebulo

V ozadju narezan kuhan krompir. Spredaj narezana čebula.   V ozadju narezan krompir, čebula, česen. Spredaj skuhana nenarezana hobotnica. ( za lovkami se vidi klobuk )   Narezan del hobotnice.   Narezane vse sestavine razen peteršilja.   ZAHTEVNOST: 3/5 ČAS PRIPRAVE: 20- 30 minut ČAS KUHANJA: približno 2 uri Za polno večjo skledo. SESTAVINE: –…

Preberi več