Anina kuhinja

Lahka pomladna juha z belim fižolom, kitajskim zeljem, rezanci in tuno

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: /

Količina: 2 osebi

Sestavine:

2 tunini Rio Mare Natura
200 gramov kuhanega belega fižola
1/2 rdeče čebule
2-3 listi kitajskega zelja
100 gramov kitajskih jajčnih rezancev
600-800 ml jušne osnove
sol po okusu
majhen ščepec sladkorja
1 čili
1 mlada čebulica

Postopek:

Natisni

Rdečo čebulo razpolovimo in narežemo na tanjše kolobarje. Rezance za 5 minut namočimo v soljen vrel krop.

Juho pripeljemo do vretja. Po okusu jo dosolimo.

V skodelice naložimo na tanko narezano zelje, beli fižol, tunino,rezance, čebulo, drobno narezan čili in mlado čebulico.

Tik pred serviranjem zalijemo z vročo juho.

Lahka pomladna juha z belim fižolom, kitajskim zeljem, rezanci in tuno je hitro pripravljena juha, ki nežno spominja na ramen. Ima sveže hrustljave sestavine, okusno tunino in slastne jajčne rezance. Če ste ljubitelji azijske kulinarike vas gotovo ne bo razočarala.