Živijo 🙂 Sama osebno nisem največji oboževalec kislega zelja, ampak ‘ Zeljni štrudelj ‘, tako mu namreč rečemo pri nas doma, je fantastična jed iz kislega zelja. Če hočete probati nekaj posebnega in novega vam priporočam da spečete to jed. Če pa imate radi kislo zelje, vam zagotavljam da bo to ena izmed vaših…
Testenine s čebulo in smetano
Drugi recept, je moja najljubša omaka za testenine, ki je zelo enostavno in hitro pripravljena, prav tako pa tudi ni potrebno prav veliko sestavin. Če imate radi čebulo, so testenine s to omako prav za vas 🙂 Foto: Kristijan Žontar, istock ZAHTEVNOST: 1/5 ČAS PRIPRAVE: 15 minut Recept za…
Pica
Píca (italjansko pizza) je jed italjanske kuhinje iz vzhajanega testa, obloženega predvsem z paradižnikovim pirejem in sirom ( mozzarela ). Začinimo jo z baziliko ali origanom in spečemo v peči. Taka osnovna vrsta pice ima vse barve italjanske zastave in se imenuje po soprogi prvega italijanskega kralja Umberta I, Margeriti – pica margerita. Danes…