Anina kuhinja

Brezglutenski Oladji – ruski sirniki z jabolkom in jogurtom

Brezglutenski Oladji – ruski sirniki z jabolkom in jogurtom, so moja prilagoditev recepta ruske kuharice. Ob tej priložnosti se zahvaljujem Aljoševi mami za delitev recepta. Sama sem naredila še prilagoditev recepta za ljudi občutljive na gluten in uporabila brezglutensko Schaerovo moko, toda navedla tudi opcijo z navadno moko. Recept je tako primeren za vse. 😉…

Preberi več

Polnozrnate palačinke z olivnim namazom in dimljenim pršutom

Polnozrnate palačinke z olivnim namazom in dimljenim pršutom so noro slastne in gurmanske. 😉 Pripravljene so iz zmesi za palačinke – Palačinke TAKOJ! s pirino polnozrnato moko Priprava samih palačink je tako ekspresna in kljub temu ne trpi na okusu, saj so palačinke božanske. Zmes Palačinke TAKOJ!, najdeš na polici Štartaj Slovenija v vseh megamarketih…

Preberi več