Preprosto slastna! 😉…
Pirine kokosove rolice/gnezdeca
Imate radi kokos? No, tudi če ga nimate, vam bo ta sladica gotovo dobro vzbudila brbončice. 😉…
Ajdovi piškoti z marelično marmelado in orehi
Tako okusni, bogati in preprosti ajdovi piškoti so popolni za obdarovanja. 🙂…
Preprosti rožičevo čokoladni piškoti
Obožujem rožič in nora sem na sladice ki ga vsebujejo. Najrajši ga kombiniram s čokolado in te piškoti so res moje sladke sanje. Mmmm, zelo priporočam. 😉 Uporabite promo kodo ANACASTI za brezplačno dostavo pri nakupu v spletni trgovini Mojačokolada.si….
Riževe čokolade s toffee okusom in kokosovim čipsom
Popolna sladica za obdarovanja, saj vam ne vzame veliko časa in jo bodo zagotovo z veseljem pojedli prav vsi. Okus po karameli oziroma toffee okus, ki ga dopolnjuje čokolada. Popolna kombinacija! 😉 Uporabite promo kodo ANACASTI za brezplačno dostavo pri nakupu v spletni trgovini Mojačokolada.si….
Praznični brezalkoholni kuhanček
V prazničnih zimskih mesecih vedno povsod diši po kuhančkih. Ker sama še pridno dojim, pa vino zame tako ne pride v upoštev. Tako sem se odločila, da se ob teh mesecih razvajam s posebnimi, slastnimi brezalkoholnimi kuhančki. Poleg tega pa take kuhančke lahko pripravite tudi za vaše najmlajše. 😉…
Palačinke s karameliziranimi jabolki in smetano
Muškatni orešček, cimet, klinčki, jabolka … mmm prazniki. 🙂…
Praznični mlečni riž z mascarpone sirom
Mlečni riž je popoln za zajtrke in večerje. Z dodatkom začimb in mascarpone sirom je neverjetno bogat, slasten in kot nalašč za bližajoče praznike. 😉…
Preprosti, slastni in hitri medenjaki s sladkornim prelivom
Obožujem medenjake. Spominjajo me na Miklavža in praznični december, zato sem svojo preprosto verzijo želela deliti tudi z vami. 🙂 Priprava je nesramno preprosta in končni rezultat je prava poslastica. Zelo priporočam! 😉 Zahvala za slasten kostanjev med gre čebelarstvu Šauperl. 🙂…
Pečena piščančja bedrca z akacijevim medom in gorčico
Na sejmu Narava-zdravje sem prejela v dar čudovit akacijev med iz čebelarstva Šauperl , in takoj sem se spomnila na peko mesa. Obožujem dodatek medu, kadar pečem meso, saj res doda neverjeten okus in lepo zapečenost. V kombinaciji z gorčico pa je preprosto “ubijalski”. Za te pečene bedrca, sva se z dragim skoraj stepla. 😉…