Anina kuhinja

Breskvin drobljenec s polnozrnatimi kosmiči

Breskvin drobljenec s polnozrnatimi kosmiči je popoln obrok za zajtrk, malico ali večerjo, ki ga lahko kombinirate z nekaj žlicami grškega jogurta in je tako odličen tudi za diabetike, sploh pa za nosečnice z nosečniškim diabetesom. Recept je iz mojega priročnika, ki ga lahko najdete tukaj – Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesom. Nasvet:…

Preberi več

Smetanova limonina torta z breskvami in piškotnim dnom, brez peke

Smetanova limonina torta z breskvami in piškotnim dnom, brez peke je super osvežilna preprosta torta, ki je popolna za pripravo v vročih dneh saj zanjo ne potrebujete segrevati pečice. Pripravite jo brez peke. Recept je pripravljen z brezglutenskimi Schaer piškoti in je tako primeren za vse ki jim gluten povzroča težave. Lahko pa se seveda za…

Preberi več

Nekaj minutna jagodna marmelada z agarjem in brez sladkorja

Nekaj minutna jagodna marmelada z agarjem in brez sladkorja je super hitra različica, ki ohrani vse vitamine v sadežu saj ta praktično skoraj ni toplotno obdelan. Prav tako je pripravljena z agarjem, ki je rastlinsko želirni sredstvo in je tako marmelada primerna tudi za vegetarijance.  …

Preberi več

Nekaj minutni veganski kremasti jagodni sladoled iz treh sestavin in brez sladkorja

Veganski kremasti jagodni sladoled iz treh sestavin, brez sladkorja je sladoled ki je pripravljen iz indijskih oreščkov in z datlji ki popolno zaokrožijo okus. Datlje lahko nadomestite z medom ali agavinim sirupom ali pa vsa sladila preprosto izključite. Sploh če so vaše jagode ekstra sladke. 😉 Sponzor recepta je:…

Preberi več