Anina kuhinja

Testenine, perle in kitke

Testenine, perle in kitke

Se mi zdi kot da je bila zadnja kuharska ura v oddaji Dobro jutro nekaj dni nazaj, pa je pred vrati že nova. Tokrat s tematiko testenin, katere sem sama želela prikazati v vsej zvoji raznolikosti. S tem ciljam na vse različne oblike in načine priprave. 🙂

Tako bom v tokratni oddaji začela s pripravo Solatnih testenin s špinačno polivko, češnjevim paradižnikom in mocarelo. Mojo najljubšo lahko različico testeninskih solat, katere recept najdete tukaj.

Nadaljevala bos s pripravo noro preprostih in ekspresnih skutnih njokov. Ja, njoki tudi pašejo med testenine. 😉 Zanje bom pripravila še slasten goveji ragu s korenjem – eno najljubših jedi mojih treh fantov. Recepta najdete tukaj in tukaj.

Zaključila pa bom s svežo idejo, zdravo kot strela in sicer sladkim zeljem s kurkuminimi rezanci in grahom. Recept zanj najdete tukaj.

Na lovu za pravi outfit, v katerem se bom dobro počutila, sem tokrat zase našla luštno elegantno dolgo oblekico iz Sportine znamke Marx. Zraven dodala zares čudovite nove čevlje s petko iz spletne trgovinice Infashion.si, pa seveda celoten outfit zaokrožila z zares hudimi korekcijskimi očalami iz Optike Oblak. Za prelepo frizuro (a ni hudaaaa :O), nohtke so poskrbele moje punce iz Prokozmetike. Ličila pa so prav tako iz Prokozmetike – znamka Eva Garden. 😉

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.