Anina kuhinja

Testiram Oxilver pršilo in gel – akne, pete in komolci

Testiram Oxilver pršilo in gel – akne, pete in komolci

Zelo nerada testiram nove izdelke na mojem obrazu. Nimam toliko težav z mazanjem kože po telesu in velikokrat me zamika kakšna zanimiva krema s katero čudežno upam, da bo mojo stegnjeno kožo na trebuhu spremenila v boljše stanje. Pa seveda ko pride zima, je čas za vlaženje mojega celega telesa z lasiščem vred, saj se drugače lupim kot strela. Se hecam, da ko pride sneg, tudi sama snežim po celem telesu. Ampak dobro, s tem se soočam že celo življenje in suhe kože sem navajena. Vem, da moram pozimi zanjo delati več kot poleti in vem, da če sem pridna jo držim vsaj v neki stopnji, ki je sprejemljiva.

Letos poleg izjemno suhe kože, moj obraz napada tudi aknasta koža. Nikoli nisem imela aken, tako da priznam, da sem na področju, ki ga ne poznam. Akne imam ob robu obraza in so neverjetno boleče. Dermatologinja in ginekologinja sta potrdili, da so akne rezultat hormonskega neravnovesja, in ker še vedno dojim, moje telo še ni našlo pravega ravnovesja. Vseeno sem se odločila, da vsaj poskusim blažiti moje stanje.

Odločila sem se, da poskusim s serijo dveh izdelkov, ki je namenjena prav takšnemu stanju. Oxilver sprej in gel. Priznam, da sem ju dobila že mesece nazaj, pa nisem zbrala poguma s testiranjem, potem pa sem zadnjič pisala tukaj o tem in dobila ogromno sporočil, da naj javim kako se izdelka obneseta in evo, lotila sem se pridne uporabe in objavo pišem z namenom, da vam dobro predstavim izdelka in opišem mojo izkušnjo z njima.

Oxilver pršilo in gel sta primerna kot osnova za nego, hidracijo in oksigenacijo kože, kar posledično vpliva na upočasnitev znakov staranja kože. Delujeta blago antiseptično, prizadeto mesto pa čistita in negujeta.

Namenjeni sta v pomoč pri:

  • nečisti in aknasti koži,
  • rdeči in občutljivi koži,
  • razpokani in suhi koži,
  • hitrejši obnovi kože,
  • in blaženju simptomov različnih neželenih procesov na koži.

Pršilo je namenjeno uporabi na večjih površinah kože, pri odebeljenih in poroženelih površinah, kjer tekočina omogoča hitrejše in lažje prodiranje in mehčanje kože in na predelih, ki potrebujejo intenzivnejšo čiščenje ali mehčanje (obraz, vrat, komolci, pete…). Gel pa je namenjen manjšim površinam, kot je obraz, komolci, kolena, pete…

Sama sem slišala, da najbolje delujeta v paru, zato je moj postopek uporabe naslednji. Najprej sem kožo na obrazu očistila in osušila. Vatko dobro posprejala s pršilom in šla z njo po obrazu, počakala minuto, da se je pršilo dobro vpilo, nato čez na tanko namazala gel in spet počakala da se je vpilo, nato pa nadaljevala z mojo klasično kremo.

Postopek sem ponavljala zjutraj in zvečer, zdaj dobra dva tedna. Zjutraj sem pogosto čez celoten opisan postopek nanesla čez ličila in oba izdelka sta se zelo lepo vpila v mojo kožo in tako omogočila, da sem lahko lepo nanesla ličila. Koža se mi z ličili pozimi po nekaj urah rada osuši, odkar pa uporabljam te dva izdelka opažam, da ostaja dobro hidrirana večji del dneva kot prej.

Prvi teden sem dobila kar nekaj novih vnetih aken in skoraj sem se že ustrašila in prenehala. Potem sem pa brala, da je to del postopka, saj se mora koža očistiti. No, še dobro da sem obljubila vam, da vam dam iskreno mnenje, tako sem mogla vztrajati. In po dobrem tednu se je koža začela umirjati. Zdaj že neke 4-5 dni nimam nobenega novega mozoljčka in s postopkom nadaljujem. Prilagam sliko, kjer se vidi, da sem imela vnetja, ampak se je zdaj stanje umirilo. Tako da vse, ki boste testirale produkta, ne obupajte, če se vam koža v prvem/drugem tednu začne čistiti in se pojavi kup mozoljčkov. Vztrajajte in stanje bi se moglo umiriti. Vsaj meni se je.

Ker je pri meni stanje hormonsko ne pričakujem, da bosta izdelka popravila moje hormone, zato bom v primeru dobrih rezultatov z nego nadaljevala za nedoločen čas in upala, da bo stanje boljše. Trenutno imam močen občutek, da se skupaj z izdelkoma premikam v pravo smer.

Ker sta izdelka namenjena tudi drugim delom telesa, sem se odločila, da ju potestiram tudi na mojih petah in komolcih, ki se zadnja leta bolj sušijo, sploh v zimskem času. Seveda pršim tudi moj trebuh, kjer imam od nosečnosti raztegnjeno kožo.

Za trebušček težko rečem, da sem opazila kakršnokoli razliko, tako da bom še malo vztrajala. Pri petah in komolcih pa sem izjemno zadovoljna, saj je koža bistveno lepša. Vsekakor bom z nego nadaljevala.

Naj dodam še to, da sem še toliko bolj z veseljem napisala mnenje, saj sta izdelka slovenska inovativnost in z mojo objavo tako z veseljem stisnem podporo dobrima produktoma, ki sta nastala v naši majhni Sloveniji.

Za vse, ki bi ju radi stestirali imam za vas kodo za popust. Popust je 10%, koda je ANAZ10. Velja na vse izdelke tukaj.

Koda traja en teden, od 28.1. do 4.2. do 23:59 (ponedeljek).

 

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.