Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Recenzija mehke nosilke Ergobaby Omni 360

Recenzija mehke nosilke Ergobaby Omni 360

Kljub temu da je naš Liam star že malce čez eno leto, še vedno veliko uporabljava nosilko. Kar nekaj recenzij o nosilkah sem že spisala – rezenzijo nosilke Boba 4G najdete tukaj, recenzijo nosilke Ergobaby 360 najdete tukaj in tukaj, recenzijo nosilke Ergobaby Cool Air najdete tukaj. Spisala sem tudi primerjavo Bobe in Ergobaby tukaj.

Glede na moje deljene objave si lahko predstavljate da smo prvo Liamovo leto preživeli v nosilki. 😀 Malo za hec, malo zares, ampak resnično smo jo veliko uporabljali in sama si ne predstavljam da je ne bi imela. Še vedno mi zelo pride prav, prvo leto pa je bila dobesedno nepogrešljiva. Nakupi, igranja s starejšim prvorojencem in na splošno preživet dan, so bili z njo bistveno lažji. Zdaj po enem letu, si olajšam Liamovo željo po nošenju kadar je bolan ali mu izraščajo zobki in ga preprosto vstavim v nosilko.

Najbrž ne potrebujem dodati, da prisegam na Ergobaby. Vse ostale nosilke preprosto niso primerljive, saj večinoma nimajo opcije da se otrok nosi s pogledom naprej. Ravno ta opcija je noro privlačna in pomembna za malčke, ki pri teh starostih radi opazujejo okolico, in se zaradi tega pogleda počutijo bolj vključene v procese med katerimi se nosijo. Spomnim se moje primerjave med Bobo in Ergobaby 360, ki sem jo pripela tudi že zgoraj in omembe nekaj malenkosti, ki sem jih pogrešala pri Ergobaby 360. No, kot nalašč, sem zdaj prejela najnovejši model Ergobaby Omni 360 in ugotovila da so popravili/dodali čisto vse kar me je motilo.

Za razliko od klasičnega modela, zdaj ta nima širokega ježka okrog pasu, ki je bil sicer super, ampak strašno glasen. Tiha odstranitev nosilke ko otrok zaspi, je bila tako otežena. Zdaj pa nova Ergobaby Omni 360 vsebuje pas, ki je na poklop in je tako tih. Poleg tega ima vgrajeno majhno torbico na sprednjem delu pasu, ki je popolna za shranjevanje malih drobnarij kot so ključi, telefon, robčki…

Pa seveda največja prednost za vse, ki bi želeli nosilko uporabljati tudi pri novorojenčkih, je nosilka prilagodljiva od rojstva dalje in vstavek ni potreben. Kot sem pisala že v zgornjih deljenih objavah, je bil prejšnji vstavek dokupljiv in kar masiven, ter topel – kar je za zimo super, za poletje pa ne. Poleg tega je bila vstavitev dojenčka malce bolj zahtevna. No, tega zdaj ni več in uporaba nosilke z novorjenčkom je zares preprosta.

Prav tako so materiali dovolj kvalitetni, da prenesejo pranje na 40 stopinjah. Sama sem jo oprala že 3x in ostaja enaka. Nasploh jo težko prehvalim.

Več informacij o nosilki najdete v otroški spletni trgovini Silly – tukaj.