Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Top ideje za darila – starost 3-4 leta

Top ideje za darila – starost 3-4 leta
  • Pobarvanke, postri z nalepkami in barvice

Ne glede na spol, ne poznam otroka, ki ne bi rad barval, lepil nalepke in ustvarjal z barvicami. In te pobarvanke niso kar ene, ampak so oooogromne – takšne da se usedeš nanje in barvaš s celotno družino. 🙂 Še mene navdušijo da barvam, pa imam kar nekaj več let kot štiri. 😀 Tudi naš Timon je navdušen nad njimi – še bolj pa nad posterji z nalepkami. Izdelka težko prehvalim in poleg vsega sta oba še cenovno dosegljiva. Zraven pa še super pralne barvice, ki so mešanica barvice, vodenke in voščenke. Če ne bi tega že imeli, bi bil to zame gotovo go-to nakup za praznike ali rojstni dan.

Velike pobarvanke, posterje z nalepkami in barvica najdete v otroški trgovini Silly – tukaj.

  • Električna zobna ščetka

Naš Timon jo ima že dober mesec in je nad njo še vedno navdušen. Zdaj z veliko večjim veseljem ščetka in se na ščetkanje spomni tudi sam, saj je to zanj nova igrača. Prejšnji teden sva naložila tudi otroško aplikacijo, ki spodbuja da si ščetka zobe dve minuti in mu v tem času odkriva sliko nove nalepke za v album. Priznam, da me skrbi, da bomo zdaj ščetkali 5x na dan, ker bi rad videl vse nalepke. 😀

Da povzamem – če bi želeli z nakupom spodbuditi še nekaj koristnega kot je higiena zob, potem je to super odločitev.

Več o ščetkah si lahko preberete tukaj.

Timon Oral-B zobna ščetka

  • Poganjalci, skiroji, čelade

V primeru da vam kakšno prevozno zredstvo še manjka, z njim gotovo ne boste zgrešili. Pri nas smo navdušeni uporabniki Puky poganjalcev, ki so zares zelo kvalitetni in vas ne bodo razočarali. Za Puky sem napisala že kar nekaj objav, ki jih lahko preberete tukaj in tukaj. Seveda zraven paše tudi dobra čelada, da bo darilo popolno.

Puky poganjalce, skiroje in zares hude čelade najdete tukaj.

IMG_0606

  • Plastelin

Play Doh res zna promovirati svoje izdelke preko TV reklam. 😀 Naš Timon je navijal za plastelin, sploh za to serijo kjer ustvarja zobke in se igra zobarja. Sva z dragim odlašala nekaj časa, saj naju je bilo strah takšne igrače zaradi Liama, ki vse popelje v usta. Pa sva se vdala njegovim vztrajnim prošnjam in imamo zdaj nekaj pravil. Igramo se samo za jedilno mizo, kjer Liam ne doseže plastelina in imamo prepoved odnašanja plastelina naokrog. Lahko rečem da imamo ta set že mesece in vsakič sproti se z njim igra uro ali več v kosu. Ni nama žal, da sva ga kupila in vbistvu razmišljava še o kakšnem setu plastelinov za čez praznike.

  • Didaktične/družabne igre

S Timonom smo pri treh letih prišli na stopnjo, da se končno lahko zbere za dalj časa in aktivno igra. Obožujemo razne družabne igre, ki nam omogočajo, da se igrava z njim tudi midva z dragim. Ko sem iskala ideje za ta seznam daril, sem našla popolno znamko, ki je kot nalašč za to skupino, saj spodbuja tudi motoriko, spoznavanje barv, ima sistem nagrajevanja ob uspešnosti… Izbrala sem jih za naslednjih deset dni, ko bo Timon doma, saj je zbolel za škrlatinko. Naj dodam, da smo se danes z njimi igrali tri ure in so fantastične. Sama sem za našega malčka kupila te tri na sliki, najdete pa še kup drugih.

Dobila sem jih v otroški trgovini Kakadu – tukaj. Mi smo izbrali Igra Mala akcija, Igra Sodelujmo in Igra mala Promenada.

  • Igra vlog

Ta starostna skupina je tudi idealna za igranje vlog in pri nas smo najraje orodjarji, kuharji, zdravniki in zobozdravniki. 🙂 Vsaj zaenkrat. Bomo videli v prihodnosti kaj vse bomo še postali. 😉

Končno smo se zares aktivno začeli igrati s kuhinjo. Navdušeni smo nad to leseno orodjarno spodaj, ki jo najdete tukaj. Kot sem opisala zgoraj delamo plastelin zobke in smo zobarji. Oprema za zdravnike pa so zaenkrat samo ušesa, saj mi Timon vsak dan preveri, če mi dela srček in posluša trebušček, če sem se preveč najedla. 😀

Če vam je igra vlog zanimiva imajo pri Sillyu tudi nore mehke dodatke za ta sklop otroške zabave tukaj. Pri nas na škodo odpadejo, ker so iz tekstila in ima Timon hudo alergijo na pršico.