Anina kuhinja

Dan žena, recepti za razvajanje in pomlad

Dan žena, recepti za razvajanje in pomlad

Ta petek spet kuham v oddaji Dobro jutro in ker je ravno na isti dan Dan žena, sem si zamislila, da bi pripravljala recepte namenjene razvajanje nam – ženskam. 😉 Zamislila sem si recepte na način, da jih lahko nekdo vam pripravi kot kosilo/večerjo, ali pa vam pripravi le sladko darilo. Ker imamo seveda različne okuse, upam da sem zadela vsaj s sladicami, ki vsebujejo čokolado. 😉

Pripravljala bom zlato mleko ali kurkumin latte, kot idejo za toplo pijačo, ki je poleg vsega še zdrava. Recept tukaj.

Nadaljevala bom s klasično Carbonaro. Takšno brez litrov smetane, ampak res pravo tradicionalno Carbonaro, ki je mimogrede res nesramno hitra za pripravo. Recept tukaj.

Potem seveda nekaj sladkega, ki je lahko postreženo kot sladek prigrizek, ali pa se pripravi lahko tudi kot darilo – Kokosove rumove kroglice s temno čokolado. Pripravljene v minutah in tako božaaaanske. 🙂 Recept tukaj.

Pa seveda še pravo sladico, tako o kateri se ti kolca še en teden. 😀 Ekspresna sacher pita brez peke, ki zares ni prava sacher torta, ampak se igra z okusi Sacher torte. Je pa res hitro pripravljena in noroooo dobra. Recept bo objavljen jutri. 😉

Zahvalila bi se še mojim sponzorjem, ki so poskrbeli, da bom tudi tokrat dobro izgledala. Hvala Sportina za prelepa oblačila. Oblekica je znamke Francomina, plašč je od Morgan, torbica pa od Parfois.

Hvala tudi spletni trgovini Infashion, od koder so moji prelepi čevlji. Najdete jih tukaj.

Pa seveda najlepša hvala Optiki Oblak, za nore kombinacije s sončnimi in korekcijskimi očali.

 

Velik objem pa tudi mojim puncam iz kozmetičnega salona Prokozmetika, ki vedno preseže moja pričakovanja s frizurami in make-upom. Ličila so od znamke Eva Garden.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.