Anina kuhinja

Trije dobri možje, pozornosti, kremica in zaobljube

Trije dobri možje, pozornosti, kremica in zaobljube

Prav pasalo je odklopiti možgane za dober teden. Saj ne da ne uživam v svojem spletnem delu, ampak vseeno se paše enkrat ali dvakrat letno umakniti od spletnega sveta. Telefon, socialni mediji in računalnik sta šla tako na dopust, sama pa sem se popolnoma posvetila sebi in svoji družini.

Čez praznike je fante napadla trebušna viroza, mene pa zamašeni mlečni vodi. Ampak se nismo dali. Zdrave dni smo izkoristili za drsanje, nočno sankanje, gledanje risank dolgo v noč… Pojedli smo čisto preveč piškotov (domačih seveda) in potičke. Z drobnimi pozornostmi in aktivnostmi smo izkoristili vse dobre može. Mogoče se bo komu to zdelo brezvezno, ampak sama rada izkoristim vsako najmanjšo priložnost, da navaden dan spremenim v nekaj posebnega. Tako so bili letos pri nas aktualni vsi trije dobri možje – Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Miklavž in Dedek Mraz ponavadi prineseta le malo pozornost kot je čokoladka ali kaj podobnega, Božiček pa prinese malce več.

Za Miklavža sta darila dobila le malčka in Timon me je vprašal, če midva nisva bila pridna ker nisva nič dobila. 😀 Tako sva mogla za Božička biti malce bolj pozorna in sva si kupila dve pozornosti. Sama sem dragemu kupila pižamo, jaz pa sem dobila že dolgo željeno kremo za obraz.

Občutek imam, da se mi je po petih letih nespanca nabralo nekaj gubic – sploh smejalnih. Moji fantje so tako brezdvomno pravi heckoti. 😉 In iskreno, nisem na stopnji, da bi me gubice zares motile ampak sem mnenja, da bi jih raje bremzala v samih začetkih kot pa potem, ko se bodo že polno zasidrale v moj obraz. Imam zelo tanko suho kožo in vem, da jim ne bom ušla, ampak vseeno jim bom dala vetra z vsem kar se mi bo zdelo zanimivo in primerno. Ker sem imela zares dobro izkušnjo z LUX-Factor znamko in njihovim izdelkom za večji volumen trepalnic (članek najdete tukaj), me je izjemno matral firbec še za njihovo naravno kremo proti gubicami. (več info o njej najdete tukaj) Kar nekaj mojih prijateljic in tudi moja mami jo uporablja in so vse ful zadovoljne. Jo ima katera od vas? Sama jo zdaj uporabljam dober teden dni in zaenkrat sem zelo zadovoljna.

Zadnje dni povsod berem novoletne zaobljube in priznam, da zadnje dni tudi sama več razmišljam o tem, kaj si bom za letos zadala. Vsekakor sem se odločila, da po petih letih postavim na pomembno mesto tudi sebe in skrb za moje telo. Želim se spraviti v najboljšo formo v svojem življenju in to v vseh vidikih – fit telo, zdrava prehrana, skrb za kožo, telo … Teh pet let sem bila na zadnjem mestu za vsemi mojimi fanti, ki so mi cel svet in ni mi žal. In sploh to leto, je bilo izjemno naporno s Timonovim zdravstvenim stanjem in ta boj je tudi na meni pustil posledice. Zdaj se je stanje sicer stabiliziralo, toda sama sem se zadnje mesece znašla v krogu bolezni, ker sem najbrž preprosto pregorela od skrbi, dela in nespanca.

Ampak novo leto pomeni nov začetek in držim pesti, da so najhujša obdobja s Timonom za nami. Sama se izjemno veselim, da bomo lahko zelo kmalu uživali brez rokavičk in bolj kot vse ostalo upam, da bomo zdravi (pa malce več spanca tudi ne bi škodilo). 😉

Pa vaše zaobljube?

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.