Anina kuhinja

Personalizirana preproga iz umetnega usnja in stilski GOOGY gugalni konjiček

Personalizirana preproga iz umetnega usnja in stilski GOOGY gugalni konjiček

Pri nas preproge odpadejo, zaradi Timonove hude alergije na pršico. In poleti je ok, ko so tla gladka in hladna, ko pa pride zima pa je zgodba drugačna. Dolgo časa sem iskala neko podlogo, “preprogo” ki bi lahko bila v dnevni sobi in služila igranju, druženju na tleh z malčkoma. Imeli smo sestavljivo otroško podlogo, ampak se je med prostore in pod podlogo, ves čas nabiral prah in razstavljati vse te dele, jih prati, sušiti in sestavljati je vzelo čisto preveč časa.

Ko sem brskala po spletu in iskala po trgovinah, nisem našla nič primernega, da bi bilo gladko, dobro očistljivo in zraven še vsaj približno lepo, da mi ne pokvari celotnega izgleda dnevne sobe. Vbistvu sem iskala kot nekakšno usnjeno preprogo – seveda nisem našla nič. Zato sem s odločila, da najdem nekoga, ki bo mojo idejo in željo pretvoril v izdelek. Na spletu sem našla podjetje Novak oblazinjeno pohištvo. Prepričali so me z neverjetno lepimi stilskimi izdelki na spletni strani, tako sem jih kontaktirala in se dogovorila za sestanek. Z gospodom Novakom, ki je pravi mojster, sva ustvarila to čudovito podlogo, ki je celotna oblečena v umetno usnje in na sredini vsebuje peno. Po njej skažemo že več kot pol leta in je še vedno enaka kot prej. Ker je v enem kosu, jo zlahka odmaknem, dvignem, pobrišem pod njo, obrnem… Lahko bi rekla, da je eden najbolj nepogrešljivih kosov našega pohištva. Pa še lepa je in paše v našo dnevno.

Če kdo išče kaj podobnega zaradi zdravstvenih ali drugačnih razlogov, naj se z omembo mojega članka, obrne na kontakt na strani tukaj.

Ko sem se dogovarjala za našo usnjeno debelo preprogo, sem se v njihovem studiu zagledala v gugalne konjičke GOOGY. Firbec kot sem, sem morala malo povprašati o njih in izvedela sem, da so prav njihov produkt in vbistvu ponujajo več kot le otroško guganje in veselje. Ker so narejeni res kvalitetno in imajo železno močno ogrodje, prenesejo tudi odrasle osebe in tako omogočajo guganje celotni družini.

Poleg tega so lahko tudi del sedežne v dnevni sobi. Pri nas se gostje vedno dobesedno tepejo, kdo bo na mesto na kavču, sedel na tavelikem gugalniku. 😀 Ti konjički, prav zbudijo otroka v tebi. 🙂

Sama sem se ob moji preprogi odločila za enega rumenega majhnega konjička in enega večjega sivega. Oba mi popolno stilsko dopolnjujeta moj glavni prostor in sta neprestano v uporabi. Ker sta popolnoma usnjena, sta izjemno lahko očistljiva.

Če bi želeli imeti gugalni konjiček zase, ga lahko naročite s klicem ali osebnim obiskom pri podjetju Novak oblazinjeno pohištvo. Ob nakupu omenite, da ste za GOOGY gugalnega konjička, izvedeli preko Anine kuhinje in boste dobili 20% popust. 😉 Kontakt in naslov najdete tukaj. Samo še opozorilo, da bo podjetje zaprto z 21.12.2018  pa do 3.1.19.

 

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.