Anina kuhinja

Testiram Lux-Factor serum za rast trepalnic

Testiram Lux-Factor serum za rast trepalnic

Zagotovo obstajajo prednosti umetnih trepalnic in mene so tako mikale, da sem jih nosila 4 mesece. Moje naravne trepalnice so drugače dokaj lepe, temne in zavihane, pa vseeno zahtevajo maskaro, kadar imam dogodke, slikanja ali drugačne zadeve za službo. Vsekakor lahko rečem, da so mi umetne trepalnice prihranile kar nekaj dela, saj sem bila urejena v minuti. Po drugi strani pa me je ves čas skrbelo kakšne bodo moje trepalnice, ko se bom odločila, da umetnih ne bom več imela.

Plan je bil, da jih imam le čez poletje, da si s tem prihranim ličenje in ko je prišel avgust, sem se odločila, da ne bom več podaljšala za nov mesec. Sama sem imela trepalnice 1:1 (več sem pisala tukaj) in izgledale so zares lepo naravno, pa še strašno udobne so bile. Takoj sem se navadila nanje. Je pa seveda razlika, ko gredo vse umetne trepalnice stran in po štirih mesecih ostanejo le še tvoje. Priznam, da je bilo mojih naravnih manj kot prej in da sem prvi teden intenzivno razmišljala kako naj jim pomagam, da spet pridejo nazaj tam kjer so bile. Slišala sem za ricinusovo olje, toda kozmetičarka, ki ji zaupam, mi je predlagala naj poskusim Lux-Factor serum za rast trepalnic.

Že dva dni kasneje sem začela z uporabo. Ker se mi je šlo za to, da čimpreje zrastejo nazaj, sem jih mazala vestno 2x dnevno. Po dveh tednih se je že zares noro poznalo. Lahko bi rekla, da so v dveh tednih postale to kar so bile pred umetnimi. Z uporabo sem nadaljevala, samo da sem jih mazala enkrat na dan ali enkrat na dva dni – za vzdrževanja naj bi bilo dovolj že dvakrat tedensko. Zdaj serum uporabljam že dober mesec in še nikoli nisem imela tako lepih naravnih trepalnic.

Sem brala različna mnenja po spletu in zdaj serum uporabljam tudi za obrvi. Sem ena izmed tistih, ki je v svojih najstniških letih sledila trendom tankih obrvi in jih zredčila do mere, da nočejo biti več goste. Sem jih “puščala” celo leto – brez napredka. Tako sem se trudila, da bi malo bolj zrastle pa mi ni uspelo na noben način. Potem pa sem jih začela mazati s serumom in zares sem opazila napredek. Niso še pretirano goste ampak priznam, da tudi sama nisem pridna z nanašanjem seruma. Nanesem ga vsak drugi ali tretji dan, ko se spomnim. Vsekakor pa grem v pravo smer. 🙂

Za vse ki vas zanima. Uporaba je čisto preprosta. Z malim aplikatorjem nanesete serum ob robu trepalnic in na predel obrvi, kjer želite spodbuditi rast. Pazite da je koža prej čista in da počakate vsaj nekih 15 minut, preden nanašate čez serum ličila ali kremo.

Kdo od vas že pozna Lux-Factor serum? Kakšne imate izkušnje?

Več informacij o serumu najdete tukaj. Jaz pa vam vsem, ki bi ga rade stestirale, z mojo kodo ANA15, ponujam 15% popust ob naročilu na strani Lux-Factor. 😉