Anina kuhinja

Timon gleda mamico ki kuha – na televiziji :D

Timon gleda mamico ki kuha – na televiziji :D

Ker smo dobili novo virozo in je imel Timon celo noč vročino je seveda zjutraj ostal doma. Tako sem bila sama z dvema navihančkoma in med tem, ko sem iskala kaj vse lahko počnemo skupaj, da nam ne bi bilo dolgčas, je po treh urah igranja in branja pravljic, končno prišla na vrsto malica in gledanje Timonove najljubše risanke Tačke na patrulji. Hvala bogu imam zakupljen zamik in tako lahko gledamo risanko za nazaj, saj jo vrtijo le med vikendi.

Tako šibam čez Popov program in glej ga zlomka – zagledam mojo kuharsko oddajo. 🙂 Timon je seveda še nikoli ni videl in res sem se razveselila, da me bo končno lahko gledal tudi on, med tem, ko vrtim kuhalnico. Ne boste verjeli kako presenečen in vesel me je bil.  — Mami lej, mami kuha 😀 Tako bova zdaj vsak dan skupaj gledala moje oddaje. Upam, da bodo ponovili tudi zadnjo sezono, kjer sem bila z njim noseča.

Priznam, da je malo čudno, saj jih tudi sama še nikoli nisem gledala in tako jih gledam prvič z mojima fantoma. Ne boste verjeli kako smešen in čuden občutek se je gledati. 🙂

Sem se pa smešno še sama danes spodbudila in skuhala nekaj medenega, ko smo ravno gledali medeno oddajo, ki se je ponavljala ob 9h zjutraj. Pripravljala sem piščančja bedrca na ta meden način tukaj. Sem pa na moji strani našla še en super recept s piščančjim mesom in medom (tukaj), pa seveda odličen jabolčni kolač – še bolj slasten kot tisti kolački v oddaji. (tukaj)

img_6860Topel pozdravček,

Ana