Sestavine:
- 5 večjih čevapčičev (klasičnih, telečjih, piščančjih) – 200 gramov
- 1 čajna žlička mletih črnih tartufov
- 200-250 gramov rezancev
- 250 ml sladke smetane
- 50-100 ml vode
- 1 žlica masla
- 1 čajna žlička zrnastega česna ali dva stroka svežega
- sol in poper po okusu
- 1 pest naribanega parmezana
- tartuf celi – po okusu
- Čevapčiče razrežemo da dobimo kroglice. Na nekaj žlicah olja jih zlato rjavo zapečemo.
- Dodamo namočeni zrnasti česen, počakamo da zadiši nato pa zalijemo s smetano. Malce posolimo, popopramo in kuhamo 10 minut. Prilijemo vodo in kuhamo do željene gostote.
- Vmešamo mlete tartufe, maslo in parmezan in premešamo s kuhanimi rezanci. Po vrhu naribamo tartuf ali dodaten parmezan.
19,96€ Izvirna cena je bila: 19,96€.17,96€Trenutna cena je: 17,96€. z DDV
[elfsight_instagram_feed id="1"]