Anina kuhinja

Hrustljavi nadevani kruhki

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: 10 minut

Količina: 6 kruhkov

Sestavine:

Sestavine:
3 toast kruhi
5 polnih žlic kremnega sira
2 žlici naribanega parmezana
1/5 čajne žličke česna v prahu
poper po okusu
sol po okusu

Ideja za klasični nadev:
1 košček Rio Mare tuninega fileja
ena oliva
nekaj listkov rukole

Ideja za pekoč mediteranski nadev:
1 košček Rio Mare tuninega pekočega fileja
košček mocarele
narezan češnjev paradižnik
listek bazilike

Ideja za spomladanski nadev:
1 košček Rio Mare tuninega limoninega fileja
1/4 trdo kuhanega jajca
1-2 kuhana šparglja

Postopek:

Natisni

Toast kruhke zvaljamo in razpolovimo v dva trikotnika. Zvijemo ju kot prikazuje video in pritrdimo z zobotrebcem.

Položimo v segreto pečico na 180 stopinj za 10 minut. Počakamo da se ohladijo nato pa odstranimo zobotrebec.

V posodici zmešamo kremni sir, česen, poper, sol in parmezan. Z nadevom premažemo notranjost kruhkov.

nadevamo jih z različnimi nadevi ali pa izberemo enega najljubšega.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.