Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Kuharska urica, jagode in pisane kiklice

Kuharska urica, jagode in pisane kiklice

Bliža se zadnja moja kuharska urica v oddaji Dobro jutro za to sezono. Potem pa čez poletje malo pavze. Po eni strani se veselim poletja in malo bolj sproščenega tempa, po drugi strani pa vedno pogrešam kuhanje pred kamero. Zanimivo kako sem se z leti glede tega spremenila. Na začetku sem imela takšno tremo pred kamerami, zdaj so mi v užitek. Sploh kadar kuham in delim ideje. Rada trosim svoje navdušenje nad kuhanjem med vami in občutek ko moje ideje dejansko uporabite je neverjeten, čudovit. Res rada delam, vse kar delam. Imam izjemno srečo. Vem. 🙂 In vsa zahvala gre vam, ker vas moje ideje zanimajo. Tako da hvala, res hvala. <3

Ok, preden zdaj sama sebe spravim v jok pred računalnikom, gremo naprej. 😀 Jutri je tako nova kuharska urica in kot se spodobi bom pripravljala poletne sveže jedi. Pomembno vlogo bodo imele jagode, ki so končno v sezoni in se ob malo raziskovanja da dobiti tudi že bio in slovenske.

Pripravljala bom vse to:

Obložene kruhke z medenim cimetovim maslom in svežimi jagodami. Tukaj brez težav namesto jagod uporabite tudi drugo sadje, ki ga imate pri roki. Iz izkušenj lahko povem da je z malinami in narezanimi hruškami za prste polizat. 😀 Recept najdete tukaj.

Nadaljevala bom z enim mojih ljubših poletnih receptov. Pripravljala bom testenine s siciljanskim svežim pestom. Ta je pripravljen s svežim sezonskim paradižnikom in je super hladna sveža ideja za poletje. Pripravljen pa v minuti. Recept najdete tukaj.

Zaključila pa bom spet z jagodami in eno super hitro, ekspresno in slastno idejo – Minutni jagodni kompot z jagodami, sladoledom in piškoti. Naša družinska uspešnica tudi pozimi, ko namesto svežih jagod, uporabim kar zamrznjene. 😉 Recept najdete tukaj.

Pa seveda pomemben del oddaje tudi moj novi outfit iz Sportine. Tokrat primerna rdeče obarvana kiklica in pulover zamke Marx, ki bosta super pasala k mojim jagodnim umetninam. 🙂 Kiklica je noro udobna in popolna za vroča poletja.

Zahvala za prelepe kitke gre puncam iz Prokozmetika. Ličila pa so znamke Eva garden.

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.