Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Kuharska oddaja, outfit in seksi očala

Kuharska oddaja, outfit in seksi očala

Spet je tisti dan v mesecu, ko bo prišla nova kuharska urica z mano v oddaji Dobro jutro na RTV. Kot vsak mesec se je veselim že tedne vnaprej in za vas pridno planiram kakšno temo bom ubrala in kaj bom kuhala. Ne vem zakaj, ampak januar v meni zbuja tradicionalno slovensko kuharijo, sploh jedi na žlico.

Zato bo tokratna oddaja s tematiko ajde, ki je ena mojih najljubših slovenskih tradicionalnih sestavin. Pripravljala bom ajdov močnik z orehi, ki je nekaj najbolj slastnega na svetu. Spominja na ajdove žgance z mlekom, samo da je res preprost za pripravo. Primeren je za zajtrk, večerjo ali pa tudi za kosilo – zakaj pa ne. 😉

Recept najdete tukaj.

Nadaljevala bom z mojo trenutno najljubšo juho, ki bi ji lahko rekli tudi enolončnica. Delala bom mojo gosto zelenjavno juho z ajdovo kašo in brezglutenskimi žličniki. Recept najdete tukaj.

Za zaključek pa bom delala ekspresen, noro zdrav in neverjetno okusen Čokoladni puding iz ajdove kaše z oreščki, katerega recept najdete tukaj.

Seveda z veseljem tudi vsak mesec izberem novo oblekico v Sportini in tokrat sem res našla prav ljubko z neverjetno lepimi detajli, ki mi paše kot ulita. Vam je všeč? Dodala sem ji čisto seksi očala iz Optike Oblak. <3 Za kodre so poskrbele punce v Prokozmetiki, ličila pa so od Eve Garden.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.