Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Zahvala za vašo podporo

Ko sem danes zjutraj videla vse vaše komentarje, mi je šlo čisto iskreno kar malo na jok. Kar težko verjamem, da vas je toliko, ki vam ni vseeno zame in stojite za mano, ter me podpirate. Tako lepo.

Hvala, ker ste si vzeli čas in mi pisali. Vem da to ni kar tako, in nobena vaša minutka mi ni samoumevna. Prav vsak vaš komentar mi zelo veliko pomeni. Odpisala sem vam prav vsem ampak kljub temu bi se vam rada zahvalila še tukaj. Super ste in zaradi vas in vaših odzivov imam vedno večjo motivaciijo da sem še boljša.
Hvala vam, polepšali ste mi dan.

P.S: Za vse vas pridne čebelice in čmrle doma, ki boste pekli bobe/krofe, lahko najdete recept zanje tudi na mojem blogu in sicer tukaj.

Hvala vam še enkrat. Želim vam prelep praznični dan. 😉

Vaša Ana

Komentarji

 1. Ana, tudi jaz ti želim veliko sreče pri ustvarjanju nove oddaje, ki se je zelo veselim in že kar po reklamnem oglasu vidim, da bo polna dogodivščin in zanimivih receptov. tako da v nedeljo svinčnik in papir v roke, potem pa veselo na delo z preiskušanjem novih jedi:)pa ne oziraj se preveč na slabe komentarje, ampak ustvarjaj za tiste, ki te na tvoji poti podpira(mo)jo. Srečno!

 2. Veselim se že tvoje oddaje, tudi na tvoj blog pogosto pokukam. Všeč mi je ravno to, da si "navaden" človek, brez kuharske izobrazbe – večina nas je namreč takih na tem svetu, ki ne hodimo v kuharske šole, moramo pa vsak dan skuhati kosilo in tvoj blog je dobrodošla popestritev. Ker je tako natančno razloženo, kako in kaj, se lažje spravim delati tudi kaj novega – saj imam doma goro

  1. Mikica najlepša hvala za tako lepo sporočilo. Prav zares si mi polepšala dan. 🙂 Vesela sem, da ti moj blog pride prav. 🙂

   Hvala za podporo. 😉
   Lep pozdravček,
   Ana

  1. Draga Jelka,

   takoj ko bom nehala snemati oddaje in tako ne bom imela več prepovedi, začnem pisati naprej moj blog. V ozadju imam pripravljenih že cel kup luštnih receptov. Že komaj čakam. Tudi jaz pogrešam pisanje in deljenje jedi z vami. :/

   Vse dobro tudi tebi. 🙂
   Ana

Komentarja ni mogoče oddati.