Anina kuhinja

Bedni dan

No pa sem zaplavala v svet kritik. Že cel dan poslušam in berem polno negative o meni in o oddaji, ki sploh še ni bila predvajana. Žalostno je, da ljudje enostavno ne morejo brez da bi kritizirali prav vsako malenkost. Sama se, če mi kaj ali kdo ni všeč enostavno distanciram in zadržim svoje misli zase. Sploh pa enostavno nimam časa, da bi se ukvarjala še z drugimi, saj imam sama s sabo dovolj dela.

Vidim, da mi manjka kar veliko dela na področju utrjevanja kože. 🙁

Okej, to sem spravila iz sebe, zdaj pa grem spat. Jutri me čaka naporen dan.

Lahko noč vsem in hvala vsem ki me podpirate in mi stojite ob strani!

Vaša Ana

Komentarji

  1. Nas je pa tudi polno, ki komaj čakamo oddajo in jo že pred začetkom priporočamo vsem in zraven še reklamiramo tvoj blog 🙂 Pa te niti ne poznam 😉 Na žalost pa se nas običajno slabe kritike bolj "dotaknejo" kot pohvale. Tebi ljube osebe ti verjetno stojijo ob strani, to pa je tudi največ kar si lahko želiš. Lep jutri ti želim!

    LP, Sanja

    1. Hvala Sanja za vse lepe besede in podporo. 🙂 Mi res zelo veliko pomenijo!
      Prav res je da si ravno negativne besede vedno zapomnimo. No, zdaj sem se odločila, da teh stvari ne berem več.
      Hvala še enkrat, da si si vzela čas in mi napisala tako lep komentar! 🙂
      Ana

  2. Drži se, Ana! To so samo nevoščljivi ljudje, ki nimajo drugega za delat, kot pa kritizirat druge, ker je pretežko pomesti pred svojim pragom. Osredotoči se na pozitivne kritike, negativne pa poskusi odmisliti 😉

    1. Saj vem, ampak kar ne morem se potem prisiliti da mi je vseeno. No, saj zdaj sem se odločila da teh zadev ne berem več in rajši energijo posvetim vsem vam, ki ste je vredni.

      Hvala Tjaša za podporo. Mi zelo veliko pomeni! 🙂
      Ana

  3. Oh, don"t worry. Spremljam tvoj blog in verjamem, da ti bo uspelo. Na nevoščljive kritike se boš morala pa navaditi, tako je pač ko si znan :):) Srečno in novim zmagam naproti 🙂

    1. Hvala 🙂 Zdaj ko berem vaše komentarje mi prav nič ni več mar za vse smotkote, ki si ne morejo pomagati, da ne bi kaj nesramnega pisali. 🙂

      Hvala še enkrat. Tvoja podpora mi veliko pomeni! 🙂

  4. Ančiii! Veš kaj? Ti se nasmej, pol pa pejt kar pejt naprej, skozi življenje! Ne se bat, imej se rad,… Tko poje Smolar in tko si zapoj tudi sama! Ne poznam te osebno! A si me s svojo srčnostjo popolnoma prevzela in me zapeljala na tvojo dišečo in okusno stran! Ostani tak sonček še naprej! Ljudje, ki si s kritiziranjem dvigujejo svoj ego si pa absolutno ne zaslužijo tvojega časa! Ne tvojega, ne

    1. Oh Anči, kaj bi jaz brez tebe. 🙂 Hvala za vse lepe komentarje in za ves tvoj čas, ki ga posvetiš mojemu blogu. Neverjetno veliko mi pomeni! In ena izmed najlepših plati tega bloga je, da sem preko njega spoznala toliko super oseb.
      Hvala*

  5. Ana! To, da oddaje še niti videli niso, pa že kritizirajo, že dovolj pove o njih! Vedno se bo našel kdo, ki bo imel kaj komentirat – na to se sploh ne oziraj, če ne bi totalno razturala v kuhinji, sploh ne bi bila tukaj, kot si 🙂 Ljudje so pač nevoščljivi, raje misli bolj na to, da jim pomeniš vsaj toliko, da so si vzeli čas pisati o tebi 😉 Rock on!*

  6. Ana obožujem tvoj blog in komaj čakam na oddajo! :)Zelo mi je všeč prikaz jedi in res je celotna zadeva super. Delaj to kar te osrečuje!:) In pozbi na nevoščljivce.

  7. Ana, mislim da nas je več ki pa verjamemo vate in te sploh ne poznamo, tako da vedno bodo pa žal tudi negativci, ki svojo jezo in nezadovoljstvo sproščajo na tistih ki jim uspeva, na dobrih ljudeh. Naj ti ne pride do živega, ker to si želijo zato jim ne daj tega zadovoljstva!!! Ostani taka še naprej, ker si super in radi te imamo! Vem da bo oddaja super.
    Eno lepo krasno jutro, tvoja M.

    1. Živjo Mila 🙂

      Ne bom se jim več pustila, rajši bom to energijo vložila v vas, ki vam je mar zame in sojite za mano. 🙂 Prav polepšali ste mi dan s tako lepimi komentarji! Sem se čisto raznežila ko sem videla kako vam je mar. 🙂 Hvala!
      Ana

  8. Tudi jaz redno obiskujem tvoj blog in komaj čakam oddajo. Verjamem, da se ne počutiš dobro ob takšnem pisanju, amapk glavo pokonci, saj bo, še veliko lepega. Jaz že zelo dolgo časa ne berem nobenih komentarjev ob člankih, ker je škoda časa in energije zato…drži se!

    1. Živjo Klavdija 🙂

      Tudi jaz ne bom več brala teh stvari. Če ne vem, me ne boli, sploh pa te ljudje niso vredni moje energije. Jo bo rajši vlagala v vas, ki vam je mar zame. 🙂

      Hvala za podporo in tako lep komentar! 🙂
      Ana

  9. Draga Ana, nikoli, res nikoli v življenju ne moreš vsem "ustreči", to vajo boš ponavljala v neskončnost … Veš rože sreče moraš saditi sam :o))) Verjamem vate močno in tvoja oddaja bo najkrasnejša bi rekla Lola iz risanke Lola in Čarli :o))) Prosim poglej si eno izmed teh risank. Pripenjam ti tole z naslovom SAMO EN SONČEK JE IN TO SEM JAZ :O))) http://www.youtube.com/watch?v=

  10. Tak je pač vedno blo in bo, da si raje nevoščljiv in kritiziraš to kar tebi pač ne uspe in itaq se je lažje spravit na druge.
    Pa tut vsi vsakemu ne moremo bit všeč. Kar te ne zanima spreglej, če pa v kritiki lahko najdeš tudi kaj pozitivnega, pa toliko boljše.

    Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.

    1. Prav res je tako, ljudje bi morali biti bolj veseli drug za drugega. Moramo si pomagati med sabo, ne pa si metati polena pod noge.

      Hvala za podporo Tjaša, mi zelo veliko pomeni.*

  11. Se pridružujem mnenjem. Res se nima smisla sekirat. Najbolj pomembno je, da si ponosna na to, kar si, da pri svojem delu uživaš in da stojiš za svojimi besedami. Ljudje vedno kritizirajo druge, da malce potlačijo svoje napake in slabosti.
    V življenju nikoli ne boš vsem všeč, niti naj to ne bo tvoj glavni cilj. Je veliko drugih stvari in ljudi v življenju, na katere se je potrebno

  12. Preden sem na tv zasledila novico o tvoji prihajajoči oddaji tudi bloga nism poznala, sedaj ga spremljam in komaj čakam na tvojo oddajo. Ne se pustit zlobnim jezikom 😉

  13. Mislim, da se ti ob vseh teh lepih komentarjih ni potrebno sekirat za zlobne jezike, ki imajo samo preveč časa. Mi smo s tabo in komaj čakamo, da bo zadišalo še po tv! 🙂

  14. Če ne bo preveč piščanca in majoneze v oddajah, bo kar gledljivo. Pa če ne boš tako zoprna kot Novak in Novakinja, bo tudi v redu.

  15. Ana, ne sekiraj se z negativnimi komentarji. Ogromno nas je takih, ki redno prebiramo tvoj blog in uporabljamo tvoje recepte:). Pa ki komaj čakamo na oddajo. LP, Branka

  16. Ančica, saj veš kdo najraje kritizira..tisti, ki je nad sabo nezadovoljen, zafrustriran..žou je takih iz dneva v dan več..pol jim gre pa na živce k vidjo tako simpatično mladenko pri 23-ih letih s svojo kuharsko odddajo, seveda se jim zdi za malo, če pa v življenju niso nič naredili iz sebe. Z žaljenjem in kritiziranjem samo pumpajo svoj ego in samozavest, v bistvu se pa ves čas primerjajo z

  17. Se pridruzujem drugim. Ves, Slovenci smo hudo nevoscljiv narod, tako sem si vedno mislila. Ampak v Dezeli mlinov na veter je tudi tako: kdor kaj pocne, je delezen kritike. Ponavadi so kritiki pasivni puhoglavci, ki v zivljenju se niso napravili cesa omembe vrednega. Prezri to! Veliko, veliko vec nas je, ki te kujemo v zvezde in te zvesto spremljamo. Super si in se boljsa bos. Naj ti kritikastri

  18. Ana, drži se. Tudi če te ne poznam osebno, mi je tvoj blog izjemno simpatičen. Na posnetku iz tiskovke si super, tako da že navijam, da bi spet imela televizijo, ker sem trenutno brez :), da bi lahko gledala tvojo oddajo. In zelo sem vesela, da si dobila tako super priložnost, ne beri negativnih komentarjev in ne oziraj se na negativce. Uživaj, da lahko počneš kar imaš rada in ne pusti, da ti to

    1. Mojca hvala, tvoj komentar mi zelo veliko pomeni in vesela sem da ti je blog všeč. 🙂 In kljub temu da se osbno ne poznava, se zdaj poznava tukaj. 😉

      Držim pesti da čimpreje dobiš televizijo. 😉 Hvala še enkrat za tvojo podporo! 🙂
      Ana

  19. Škoda živcev in mladosti za takšne, ki v življenju še nič konkretnega niso skupaj spravli.
    Sicer te ne poznam, vendar sem te brala v nedelu. Meni se vse skup zdi prav simpatično.
    In verjemi kadar bom imela čas te bom gledala, ti pa samo lepo glavco gor in srečno!!
    LP, Punčkica

  20. Draga Ana!

    V življenju je vedno tako, da si nekomu všeč, drugemu pač ne. Po vseh komentarjih zgoraj lahko vidiš, da imaš ogromno podpore, zato se ne sekiraj. Vedno je lažje kritizirati delo drugega kot pa sam kaj narediti.

    Želim ti veliko uspeha s tvojo oddajo, ki jo nestrpno pričakujem. Odkar sem odkrila tvoj blog, samo še kuham. 🙂 Super se mi zdi, da vsako stopnjo v

    1. Ana drži se, postajaš znana oseba in nekateri tako ali tako skozi iščejo napake drugih namesto, da bi pred svojim pragom pomedli. Tako v življenju pač je, ampak kot vidiš imaš veliko podpore "pozitivcev".

      Evo jaz sem pred kratkim odkrila tale blog (hi, hi… zahvali se tvoji tašči Darji – moji bivši sodelavki :)) in ti povem da mi je zelo všeč- recepti so enostavni, super

    2. hehehe, Tanja, pri meni je enako. Odkar vem za Anin blog, samo še kuham. Včasih me prime, da bi skuhala kar dve stvari v enem dnevu :))

    3. Mateja najlepša hvala za tvojo podporo. Vesela sem, da ti je blog všeč. 🙂 In moja Darja je pa tako ali tako najboljša tašča na svetu. 🙂

      Upam, da ti bo oddaja všeč. 😉 Hvala, ker si si vzela čas, da si mi pisala.
      Ana

  21. Oh punca glavo gor, pa ne se dat!! Superska si in to ves, za ostale se pa ne sekirat. Ti gres dalje, nekateri pa ostajajo na kjer so, ocitno ne prevec srecni s svojim lajfom, da poskusajo greniti tvojega.
    Saj bos dobila trdo kozo, postajas znana, s tem pa pride tudi do tega. Le ne se ozirat na njih ampak samo naprej!

    1. Saj zdaj si mažem kožo z debelo kremo, da si jo dobro utrdim, hehe. 😉 Malo heca malo zares, ne bom se jim več pustila.
      Hvala, res hvala za podporo in lepe besede. Mi zelo veliko pomenijo! 😉

  22. Draga punca ne pozabi, da se za dobrim konjem kadi. Če bi bila slaba bi bila muha enodnevnica. Samo poglej se, mlada si, pametna, simpatična, lušna pa še kuhati znaš. Imaš vse, in samo to je pomembno.

    Lp,

    tvoja podpornica

    1. Ooo hvala, res hvala za tako lepe podporne besede. Vesela sem da mi ob strani stoji tako veliko pozitivnih in prijetnih ljudi.
      Hvala, ker si si vzela čas zame in mi pisala. 🙂
      In zeloooo sem vesela da si moja podpornica. 😉

  23. Ana,

    pred kratkim sem odkrila tvoj blog in ga redno spremljam, ker so mi všeč tvoji recepti in ker vedno dobim kakšno idejo.
    Vesela sem, ker ti je uspelo – začela si z blogom, zdaj pa imaš svojo kuharsko oddajo. To ni kar tako. Lahko si ponosna nase.
    Kar se pa tiče kritik – ti nastopaš s svojim imenom in priimkom, brezjajčni forumaši pa, skriti za svojimi vzdevki, pljuvajo

    1. Uau hvala za tako lepo sporočilo, hvala ker si si vzela čas zame in mi pisala. Neverjetno veliko mi to pomeni!

      In ja poznam tistega šepetajočega nadležnega kritika. Treba bi ga bilo odpustit. 😉

      Hvala ti! Upam, da ti bo oddaja všeč. 🙂
      Ana

  24. Hahaha, brezjajčni forumaši, dobra Tamalamala :))

    Ana, komentarji na slovenskih spletnih straneh pod članki si v bistvu ne zaslužijo ne pozornosti ne komentarja. Vedno eni in isti ljudje, ki popljuvajo vse, kar se jim zdi zanimivo ali pa nezanimivo. Meni je pa hudo zanje, ker s takim odnosom do življenja in negativizmom gotovo ni lahko živeti 🙂

    Jaz tudi nisem navdušenec nad

    1. Dobro je napisala kajne. 😉

      Prav res je gotovo težko živeti s tako negativnim pristopom do vsega. Najbrž še niso ugotovili, da se s pozitivo, sočutjem in prijaznostjo da lepše živeti.

      Točno tako, tudi meni kdaj ni kaj všeč ampak ne bom pa zdaj s tem pokvarila dneva nekomu, ki je v to vložil toliko dela in truda. Ljudje bi morali imeti malce več občutka drug do drugega, pa bi

  25. Ana, jaz pa, priznam, sem ena tistih, ki je rekla: "Ah, spet kuharija!" V mislih sem imela vse oddaje, kjer sem že pri sestavinah prestavila kanal. Potem pa sem odsurfala do tvoje strani, kjer so se mi (beri trmastemu človeku, ki ima daljši seznam jedi, ki jih ne je, od tistega, kar prebavlja :)) odprla nebesa!

    Tuna, testenine, pršut, muffinčki … enostavno in dobro, mljask

    1. Oh Anita, kako super. Najlepša hvala, ker si si vzela čas in mi to sporočila. Prav polepšala si mi dan. Vesela sem da ti je blog všeč in ti bo prišel prav. 😉

      Upam, pa da ti bo všeč tudi oddaja. 😉

      Hvala še enkrat. 😉
      Lep pozdravček,
      Ana

  26. Oj, Ana, najprej lep pozdrav. Že nekaj časa spremljam vašo spletno tran Ljubezni polna skleda, pa tudi nekaj receptov sem preizkusila in pre-zadovoljna, kar se pa kritik tiče-čudno bi bilo, da bi ljudje pri nas pometali pred svojim pragom, pač pa se vedno kolegialno lotijo tujega, kritizirajo, kar sploh še niso videli in kar ne poznajo-to je najlažje. Zato glavo pokonci, nič se ozirati, žal jih

    1. Živjo, 🙂

      najlepša hvala za vse lepe besede. Zelo sem vesela, da ti je blog všeč in da so se recepti dobro odrezali. 😉

      Imaš prav, nihče jih ne bo spremenil in najbolje je da se z njihovimi komentarji ne obremenjujem. Jih pa tudi brala ne bom več. Če ne vem, me ne boli. 🙂

      Hvala še enkrat. Mi zelo veliko pomeni, da si si vzela čas in mi pisala. 🙂

    1. Ooo hvala Jelka. Hvala, ker mi vsak dan polepšaš s simpatičnimi komentarji. 🙂 Super si! In strašno sem vesela, da ti je moj blog všeč in da ti recepti pridejo prav. 🙂

      Prelep pozdravček,
      Ana

Komentarja ni mogoče oddati.