Anina kuhinja

Vsak mora imeti črno klasično oblekico v omari

Vsak mora imeti črno klasično oblekico v omari

Že mesec nazaj sem izbrala to čudovito črno oblekico v Sportini. In priznam, da se ogibam črne in poskušam večkrat oblečki barvna oblačila, ampak ta mi je bila res noro lepa in name je pasala kot ulita. Tako nisem mogla preko nje in šla je z mano domov z željo, da jo oblečem za en outfit v moji kuharski urici na Dobro jutro. No, ta teden je ta teden. In prav veselim se da jo oblečem. Vbistvu bo kot nalašč, saj bom delala paradižnikovo omako in korenčkov imunski napitek in si tako zagotovo ne bom zapacala oblačil.

Ta petek sem si zamislila tri zdrave družinske recepte. Prvi na vrsti bo ekspresna 10 minutna špargljeva juha, ki jo vsi v naši družini res obožujemo in je redno na meniju, vse odkar so v sezoni šparglji. Za pripravo nihče ne more imeti izgovora da nima časa za kuhanje, ker je res pripravljena v minutah. Recept zanjo najdete tukaj.

Nadaljevala bom z našim trenutno najljubšim družinskim kosilom in to so piščančje mesne kroglice v paradižnikovi omaki z špageti. Timon je nekaj mesecev nazaj gledal eno risanko, kjer so jedli mesne kroglice na špagetih in zdaj prosi zanje non stop. 🙂 Pripravim tako zdravo različico iz piščančji prsi v lahko paradižnikovi omaki, tako ni hudo pregrešna in se nanjo z veseljem spraviva tudi z dragim. Recept najdete tukaj.

Pa na koncu nekaj zdravega za imunski sistem. Naš najljubši napitek, ki smo ga pili celotno zimo in z njim nadaljujemo tudi v spomlad. Ima vse kar potrebuješ da dvigneš imunski sistem, je noro zdrav, slasten in moja malčka ga obožujeta. Za Liama ki težko zgrize sveže korenje je to tudi super način, da zaužije tudi svežo zelenjavo, saj se sveže korenje v napitku fino zmiksa. Recept najdete tukaj.

Pa seveda da malce bolj razkažem še moj outfit iz Sportine. Tokrat elegantno črno oblekico, ki je popolna tudi za mame, ki nimamo veliko časa za likanje. Material se namreč sploh ne zmečka, tako likanje ni potrebno. Obleka je znamke Morgan. Kombinirala sem jo s torbico znamke Parfois. Pa seveda s čisto čudovitimi čevlji iz Infashion spletne trgovine.

Za manikuro in pedikuro so poskrbele punce iz Prokozmetike. Ličila pa so znamke Eva Garden.

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.