Anina kuhinja

Utrinki – kuharski tečaji Toskana

Utrinki – kuharski tečaji Toskana

 Pol leta nazaj sem bila na kuharskih tečajih v enem najlepših predelov Italije – Toskani. Toskana je res meka kar se tiče ustvarjanja v kuhinji in tam sem se naučila res veliko in uživala še stokrat bolj.

Pomojem sem tam naredila vsaj tisoč slik, saj sem med kuhanjem konstantno pritiskala na sprožilec, pa sem šele danes ugotovila, da slikic sploh še nisem pogledala. Ko sem prišla domov, se mi je življenje popolnoma obrnilo na glavo in sem imela komaj kaj časa zase. Danes pa sem ob otožnem vremenu začela čistiti računalnik in naletela na mapo s slikami iz Toskane. Seveda se nisem mogla upreti skušnjavi, da bi jih pogledala.

Toskana in moja učiteljica Barbara sta bili razlog, da sem se odločila, da iz kuhanja, ki je bil do takrat le moj hobi, poskusim ustvariti kaj več. Barbara je namreč tako kot jaz, tudi študirala pravo in se potem našla v kuhanju. Njena strast do kuhanja mi je pokazala, da če se le dovolj trudiš, ti nekako že uspe slediti svojim sanjam.

Odločila sem se da nekaj luštnih utrinkov delim z vami.

Kuhanje ali Ana v raju. 😉

Jaz in Barbara.

Pappa al pomodoro. Mnjam 😉

Običajna trgovinica s sadjem, testeninami, začimbami, zelenjavo,… za učke spočiti. 😉

Pripravljene sveže testenine na tržnici. 🙂 Ne bi bilo slabo tudi pri nas imeti kaj takega, ane.

Kilogramski kosi popolnoma svežega parmezana z noro dobrim okusom in smešno nizko ceno.

Moje tri prijateljice, s katerimi sem se skupaj zabavala in učila cel teden. 🙂

 

Lep deževen dan vam želim,
Ana

Komentarji

  1. Tudi jaz bi uživala 100 na uro! Imam pa samo en popravek: pri tretji sličici je komentar malo narobe napisan. Napiše se PAPPA AL POMODORO, razen če je seveda mišljeno kaj dugega. 🙂 Prihajam iz čisto obmejnega kraja z Italijo in pač znam nekaj italijanščine. 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.