Anina kuhinja

Sonček in ustvarjanje v kuhinji

Sonček in ustvarjanje v kuhinji

Zbudila sem se v prelepo sončno jutro in najprej sem pomislila na to, kaj bom skuhala za zajtrk. Zanimivo se mi zdi, da se kar nikakor ne morem naveličati moje kuhinje, temveč vsakič sproti šibam tja z večjim veseljem.

Ko je dež se mi zdi perfektno vreme za packanje v kuhinji, ko je sonček pa prav tako. Sama se čudim, da nimam vsaj dvesto kilogramov. Brez heca. 😉 No, ampak sem pa velika prisežnica dejstva, da se jé vse, in da je treba le paziti na količino. Tako da ni razloga, da bi se jaz odpovedala dobri sladici zaradi moje riti. Nop. 😉

Torej po uspešni palačinkarski večerji včeraj, sem se danes odločila pripraviti eno super, enostavno in mnjami sladico, ki jo bom z vami delila jutri. Vse kar vam lahko povem je, da vsebuje hruške.

Uganete kaj pripravljam? 😉

Pa še jaz med akcijo, hehe. 😉

Lep sončen sobotni dan,
vaša Ana

Komentarji

 1. Verjetno si pravi dokaz za to,da lahko pojemo kar nekaj sladic, ki so pripravljene doma in izgledamo odlično.

  Zanimivo se mi zdi, da dejansko ljudje, ki pojejo preveč kupljene in vnaprej pripravljene hrane, pridobivajo kilograme. Še dobro, da ne vemo kaj vse se skriva v naprej pripravljeni hrani.

  1. Nika se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz menim, da problem bolj predstavljajo kupljene sladice, ki so polne skritih kalorij. (piškoti, kolački, roladice …)

  2. SE PRIDRUŽUUUUUUJEM (blush 😀 ).
   Tudi sam rad packam tako za zajtrke kot kosila. A le ga zlomka. Tudi sam ostajam s kilami na minimumu, a glede na količine katere bruha moja zvesta pečica, bi si človek mislil da mi nič ne uspe :>
   Ja ja, bo že tako, da ni lepšega kot podariti sočloveku fini kos peciva ali par piškotov ob dobrem čaju ali veliki šalci bele ali kneipp kafice.

  3. Ok, tole si pa res lepo napisal. 🙂 Ni lepšega kot deliti z nekom, ki ga imaš rad, nekaj kar si sam ustvaril in se potrudil, ter potem videti njihovo zadovoljtvo ob tem. To je cel pomen kuhanja in popolnoma stojim za tvojimi besedami. 🙂

   Hvala za tvoj komentar 😉

Komentarja ni mogoče oddati.