Anina kuhinja

Prelep petkov večer in palačinke

Prelep petkov večer in palačinke

No, pa sem doma. Po celodnevnem delu, sem se počasi, ampak res počasi pripeljala domov iz Ljubljane. Kar je samo še en razlog več, da naslednje leto zagotovo kupim vinjeto. Pa vseeno, zdaj sem v mojem gnezdecu in pred menoj nežno škrepeta (če ta beseda sploh obstaja – no zdaj že 😉 ) ogenjček v kaminu in moja prva misel je peka palačink.

Priznam, trenutno sem takooo lena, da mi je misel na vstajanje iz kavča popolnoma grozna, ampak mmm tople domače palačinke z bananino kremo in nutelo. Zraven pa en kvaliteten solzavi ameriški film in moj totalno srčkan fant, ki me doma vedno pričaka z nasmeškom. Mislim, temu se reče nič drugega kot pa prelepi petkov večer.

Najbolje, da se jaz kar spravim pred štedilnik. Slikco, pa priložim čez kakšne pol ure, ko bo tukaj že lepo dišalo po palačinkah.

No pa še slikca 😉

Lep večer vsem,
vaša Ana

Komentarji

  1. Kako fajn…jst tudi zelo rada pečem palačinke…ampak mi zadnje čase malo primanjkuje časa (ja tako je, ko imaš enkrat otroka) zato niso ravno pogosto na jedilniku.
    Pridna, Ana!!!! Ali rada tudi bereš? Predlagam ti knjigo "Kot voda za čokolado" v kateri se prepletata ljubezen in kuhanje….krasna za petkov večer ob palačinkah in skodelici čaja ali kakava. 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.