Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Sommelier Gašper Čarman

Sommelier Gašper Čarman

Ste že slišali zanj? Jaz sem ga spoznala ta teden. Gašper je eden najboljših poznavalcev vin / sommelier v Sloveniji. In brez heca vina pozna kot jaz svoje posode. Torej v piko. 😉
Skupaj sva izbirala (no, jaz sem samo stala zraven in poslušala z odprtimi usti 😉 ) vina, ki bi pasala k mojim izbranim jedem. Že samo njegov opis izbranega vina me je navdušil, da bi se tudi sama nekoč malo bolj posvetila spoznavanju vin. V njegovih razlagah se prav čuti njegova strast in želja da bi znanje delil z drugimi.

Poleg tega je Gašper prav res inspiracija. Sam je pri njegovih mladih letih lastnik e-Vino vinoteke – bara, ki je naravnost očarljiv in lastnik spletne vinoteke. Tako da njegova vina lahko naročite tudi po spletu. Kako pripročno je to, a? 😉

Jaz od zdaj naprej vem, kam se moram obrniti, kadar bom iskala dobro vino, ki se bo lepo ujemalo s sestavinami na krožniku. Za vse vas ki ga pa še ne poznate – najdete ga lahko tukaj.

Ni boljšega kot dobro vino z dobro hrano. 😉

Prelep pozdravček,
vaša Ana