Anina kuhinja

Sfriziran in spremenjen blog ;)

Danes je tak lep deževen ležeren dan. Po celodnevnem potepanju po grobovih sva z dragim končno prispela domov. Glede na to, da ima fant še večurno delo za službo pred seboj, imam jaz čas za vas in moj lušten blog. Tako sem z njegovo pomočjo malo sfrizirala izgled naše zibelke receptov in me res res zanima kako vam je všeč.

Zdaj kaj je novega. Naj vam malo predstavim. Že nekaj časa sem si želela zavihek, kjer bi se vi, moji gurmani lahko razgovorili in mi pisali. Brez skrbi, zelo vesela bom tudi kritik, s katerimi bom lahko popravila napakice, ki se vedno rade vtihotapijo. 😉 Seveda moram opozoriti, da jaz nikakor nisem neki profesionalni kuhar, temveč le strastna kuharica in seveda ne vem vsega. Sem pa vesela vsake nove informacije. Tako da pod zavihkom ‘pišite mi’, si me lahko privoščite. 😉

Poleg tega sem dodala še zavihek o meni, kjer bom s časom dodala še kakšno slikco, kjer packam v kuhinji. 😉 Pa seveda, sem se več kot očitno igrala z različnimi pisavami. Upam, da so dovolj berljive. Če vam delajo težave, mi prosim sporočite, in jih bom spremenila.

 Zdaj pa kar na dan s pripombami in vtisi, jih že zavzeto pričakujem.:)

 Vaša Ana

Komentarji

  1. Živjo Maja 🙂

    Hvala in elo cenim, da si to sporočila. Zdaj me pa samo zanima, ali ti je moteča pisava besedila ali naslovov? Malo sem povečala velikost besedila, je zdaj kaj boljše?

  2. Verjetno je res problem v velikosti pisave, naslove sem že prej videla dobro, besedilo je zdaj tudi boljše, npr. pri komentarjih ko vidim, da je manjša velikost črk kot v besedilu pa se vidi isto slabo kot besedilo prej. Ampak to ni tako moteče. Tip pisave je zelo lep, nevem pa kako drugim prikazuje…

    Pozdravček in keep up the good work! 😉

Komentarja ni mogoče oddati.