Anina kuhinja

Pravi sprostitveni šoping

Pravi sprostitveni šoping

Pravi šoping ali nakupovanje je zame šoping za gospodinjskimi propomočki. Če ti je neka stvar všeč, jo kupiš in se ne rabiš obremenjevat s tem ali ti paše na rit, tako kot pri nakupovanju hlač — nočna mora. Pa so predolge, pa je rit prevelika … 🙂 Uglavnem prosim, kje je tukaj kaj sprostitvenega.

No, pa da ne zatavam preveč. Poznate tisti občutek, ko si že sto let (no, en mesec) želite sprobati nek recept, a nimate pravih pripomočkov? Želim si namreč preizkusiti nek super recept za testo za pite, vendar zanj potrebujem mikser ali rezalnik za krhko testo – vsaj tako sem ga poimenovala jaz. 🙂 To je neka čudna ročna zadevica in če jo danes najdem, potem v roku nekaj ur, spečem pito. Za vas, dragi moji, to pomeni, da lahko v kratkem pričakujete super duper recept za pito. 🙂

No ta zadevica izgleda takole, in če slučajno kdo od vas ve kje se jo da dobiti (v primeru, da jo jaz ne najdem prej- sem zelo vztrajna punca ;)), in bi to delil z mano, ga proglasim za mojega novega najboljšega prijatelja. 😉 V skrajnem primeru pa jo bom naročila kar preko interneta. Zaključek: v vsakem primeru hočem imeti ta rezalnik. Zame je to ravno toliko pomembno kot nakup zobne ščetke.

Uglavnem zdaj grem pripravit pozni zajtrk, potem pa na lov. 😉

Lep sobotni dan vam želim. 😉

Vaša Ana

Komentarji

 1. hahahah '' Če ti je neka stvar všeč, jo kupiš in se ne rabiš obremenjevat s tem ali ti paše na rit, tako kot pri nakupovanju hlač — nočna mora. Pa so predolge, pa je rit prevelika … 🙂 Uglavnem prosim, kje je tukaj kaj sprostitvenega. '' kako zelo res:)
  Pa tud ta filing ko si zelis nekaj spect pa nimas vsega kar potrebujes. Vcasih se sprasijem zakaj v kuhanju rabimo

 2. Meni pa ni čist jasno kako in zakaj se ta pripomoček uporablja 🙂
  Kakorkoli.. upam, da ga boš našla in da dobimo nov recept pite 😉

 3. Maja čisto prav imaš, babice so imele dve posode pa so vse naredile. 🙂 No ampak jaz se kar ne morem upreti vsem pekačem, posodicam – vem grozna sem. 🙂

  Lep pozdravček,
  Ana

 4. Živjo Nika 🙂

  S temi rezili vbistvu zmešaš zelo hladno maslo in moko. Če bi to delall z rokami, bi se maslo ogrelo, v tem primeru pa ostane hladno.

  Drugače pa misija ni bila uspešna, ampak že imam alternativo, tako da pita bo 😉

  Lep pozdravček,
  Ana

  1. Ha super Anja, seveda mi bo prišel prav. Veliko manj pomivanja je z njim kot z multipraktikom, pa še malo telovadbe zraven. 😉 Hvala da si to informacijo delila z mano.

   Prelep snežen pozdravček nazaj,
   Ana

Komentarja ni mogoče oddati.