Anina kuhinja

Sezona odprta – Kardashianovi, Nashville, Scandal

Sezona odprta – Kardashianovi, Nashville, Scandal

Vsi letni časi so super, toda prvi tedni jeseni, ko se še poslavljamo od prelepega poletja so zame vedno najbolj težki. Vem da nas čaka cel kup dežja, mraza in snega (ki ga obožujem, če odštejem kidanje in vožnjo z avtom). Kljub vremenu, me eno dejstvo vedno razveseli —– nove sezone tv serij. 🙂 Obožujem jih. Prve moje tri najljubše so se že začele.

1. Keeping up with the Kardashians – ta družina me vsakič sproti preseneča. Neverjetno je kako veliko se jim dogaja in epizode so prav komične. V prvi epizodi nove sezone, se tako sestri Kim in Khloe vračata v Armenijo, državo iz katere je prihajal njun oče. Ne bom preveč povedala, ampak definitvno priporočam ogled. Seveda bolj nežnemu spolu, moške ponavadi takšni resničnostni šovi ne zanimajo preveč. Moj dragi v tistem času ponavadi nadoknadi z igranjem igric na svojem preljubem ipadu.

Keeping-Up-with-the-Kardashians

2. Nashville – sem že povedala, da sem naravnost nora na to serijo in neverjetno kako držijo napetost skozi vsako epizodo posebej. Sploh pa je neverjetno videti zakulisje country glasbene scene in zraven poslušati glasbo, ki je zares prelepa. Nova sezona se je začela napeto in nestrpno čakam nov del.

nashville-manque-de-rebondissements

3. Scandal – medtem ko sem že uspela pogledati zgornji dve, pa mi Škandal še ostaja. Priznam da se prvega dela, nove sezone že zelo veselim. To serijo prav tako gledam sama, ker moj dragi ni prevelik navdušenec političnih tem. Kakorkoli mislim da bi serija navdušila vse, tudi njega, če bi si vzel čas in si jo pogledal. Ste vi prvi del že pogledali?

scandal-season-4-jake-alive

Zdaj pa nestrpno čakam naslednje serije, ki še sledijo. 🙂 Seveda bom zbirki dodala tudi kakšno novo, toda o tem kdaj drugič. 😉

Pozdravček,

vaša Ana

Komentarji

  1. Moja najnajnajljubša serija so Talenti v belem (Grey’s Anatomy). Trenutno vrtijo samo tiste stare (res zelo stare) dele in upam da bo kmalu na vrsti nova epizoda. 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.