Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Morske dogodivščine in pršice

Morske dogodivščine in pršice

No pa smo prišli domov. Sicer že v petek, saj se sama v soboto predavala na Otroškem bazarju.

Naša morska dogodivščina se je začela zelo čudno in stresno. Seveda je bil začetek obarvan s pospravljanjem in odstranjevanjem tekstila iz stanovanja, kot so zavese, preproge itd. Oh te pršice. :/ Zavese je odstranil moj dragi, saj je mene bog obdaril s premalo centimetri in mi ne pomaga niti stol. 😀 Potem pa sem se dela lotila jaz.

Fanta sta šibala na plažo, jaz pa sem se lotila pospravljanja – spet. Najprej doma, potem na morju – zadnji čas da se začnem mazati s kremo za roke, ker vse to čiščenje ne dela ravno usluge moji koži. Kakorkoli, da ne zatavam. Timon je seveda takoj želel v vodo in ker sta bila brez brisače, ga je dragi obrisal kar v svojo majico. Nič narobe, dokler ni majica polna pršic od zaves in preprog. Seveda ni pomislil na to. Kdo bi. Tako smo se že prvi dan srečali z največjo nočno moro. Mali je bil poln rdečih izpuščajev po obrazu, trebuhu, hrbtu … ni da ni. Ni mi preostalo drugega kot da ga nekaj dni mažem s tisto močno kremo.

Še vedno rdeča koža po dveh dneh.
Še vedno rdeča koža po dveh dneh.

Poleg tega smo s seboj nesli še virozo in mali je driskal 7 dni dopusta. Hvala bogu je bil razpoložen in je jedel in pil veliko. Tako nisva komplicirala. Naju je pa že prvi dan izučilo, da morajo biti plenice ves čas zraven. Smo se prvi dan odpravili na daljši sprehod in mali se je pokakal. Driska je šla povsod, po hlačkah … midva pa brez plenic, krpic in oblačil. Ja, zelo prijetno. Naslednje dni sva imela povsod s sabo vse. Naju je izučilo.

Poleg teh malih nevšečnosti pa smo uživali sto na uro. Timon je bil kljub koži in driski razpoložen do maksimuma in že dolgo ga nisem videla tako nasmejanega. Tako sva se določila da danes šibamo nazaj še za slab teden. Nekako sva stisnila urnike. Sploh pa imamo vse pripravljeno in to rundo ni potrebnega nobenega pospravljanja.

Ku ku :D
Ku ku 😀
Zvzeto branje knjige :D
Zvzeto branje knjige 😀

2015-09-16 15.42.20

Kljub temu, pa boste vseeno pridno lahko brali moje objave. Poleg objav pa seveda objavljam tudi utrinke naših dogodivščin. 😉

Bodite lepo,

vaša Ana