Za 2-4 osebe. Odvisno od lakote 😉
Čas priprave: 30 minut (skupaj s peko)
Sestavine:
– 1 francoska štruca (v mojem primeru je bil domač kruh)
– 4 stroki česna
– slaba pest peteršilja
– 5-7 žlic olivnega olja
– 10-15 rezin mocarele za peko
– 1 pest parmezana
Opis priprave:
Česen, olje in peteršilj zmiksamo.
Štruco prerežemo na pol in vsako polovico posebej namažemo z zmiksano zeliščno omako.
Polovici spet sestavimo v sendvič in dobro zavijem v aluminijasto folijo. Položimo v segreto pečico na 200 stopinj za dobrih 10 minut.
Po tem času kruh odvijemo in polovici ločimo. Prekrijemo ju s sirom
in ponovno položimo v pečico za še nadaljnih dobrih 15 minut.
Pečene narežemo na rezine poljubne velikosti.
Dober tek 😉
O kako mikavno zgleda, še dobro, da sem že večerjala in bom lahko to tvojo čudovito idejo ponovila kdaj drugič :o)))
Vse dobro …
Hvala 😉 Sporoči, kako ti bo všeč. 🙂
Prelep pozdravček,
Ana
Jst sm pa to danes naredila. Bozansko!
Super Nina 😉 Hvala, ker si sporočila.
včeraj sem pripravila te kruhke (na francoski štruci) in so super! Ana, 5+!
lp Polona
Ooo super Polona 🙂 Hvala, ker si sporočila. 🙂 Vesela sem, da ti je recept prišel prav.
Lep pozdravček,
Ana
Božanski kruhki!Ana kje pa si?
Me veseli. Zdaj sem pa že nekaj časa doma in snemam ter pišem kuharsko knjigo. 🙂
Hvala za odgovor,pa veliko uspeha!
Hvala Jelka 🙂